Reklama

Reklama

Kate Reddyová cez deň pracuje ako finančná manažérka v prestížnej bostonskej firme a po práci sa vracia k manželovi, architektovi Richardovi, a dvom malým deťom ako milujúca manželka a matka. Jej život je jeden veľký kolotoč, v ktorom sa Kate snaží nič a nikoho nezanedbať. Napriek tomu začína mať pocit, že je toho na ňu už trochu priveľa. Okrem toho sa jej otvára nová pracovná príležitosť v podobe príležitostných ciest do New Yorku. Vysnívanú novú prácu však získa aj jej manžel a harmonický rodinný život sa začne vážne komplikovať. Navyše jej cestu skríži atraktívny obchodný partner Jack Abelhammer. Nájde Kate nakoniec šťastie a svoje pravé miesto v živote? (TV JOJ)

(viac)

Videá (40)

Trailer 1

Recenzie (98)

Elyssea 

všetky recenzie používateľa

Knížka je milá oddechovka. Tohle se táne i při krátké stopáži a navíc to má úplně nešťastnou formu. Promluvy na kameru prostě nefungují, Kate přišla o super kamarádky i kus vtipu (Momsters není tak dobré jako Mamfie, prostě ne). Naštěstí zbyl okouzlující Jack. Ale bohužel, někdy ani James Bond nestačí. ()

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Film absolutne netusi, o jakou myslenku se snazi (i kdyz tvrdit, ze film se Sarah Horse Parker ma myslenku, je celkem odvazne). Chvili vam tvrdi, ze zena by mela zustat zenou. Ze starat se o deti, byt vrcholovou investickou a mit sex s manzelem je nad jeji sily. Zaroven ale feministicky trucuje a opakuje, jake jsou zenske chudinky. A navic neni vtipny. ()

Reklama

JITY 

všetky recenzie používateľa

V tomto filme mi chýba dej...je to veľký zmätok, tak ako Sarah Jessica Parker má v rodinnom živote zmätok, ten film je o tom istom...niektoré herecké úlohy som ani nepochopila, boli len len zlepené...Kariéra, manželka a matka áno tak by sa to dalo opísať...Pierce Brosnan tam asi zaplatal len dieru....tie herecké monológy mi tam naozaj nesedeli, vôbec tam nemali byť... ()

rigby 

všetky recenzie používateľa

Úchvatný film, který bych bez přemýšlení nominoval na Oscara. Nádherná Sarah Jessica předvádí nepředstavitelný herecký koncert, ze kterého se musí každý posadit okamžitě na zadek. Bezkonkurenční, jedinečné...! Jen myslím, že na role matek začíná být stará a měla by přemýšlet spíše o babičkách. A na okouzlující milenky zapomenout úplně, protože už teď nemůže být trapnější. Navíc nelogický vysoustruhovaný pseudopříběh s unylým happyendem pro otrlé dokonale uspává. Tahle "herečka" byla vždycky ztracená. Je mi jedno s kým spí, ale tato osoba by se ve filmech objevovat neměla. ()

Sammya 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý film o životě úspěšné a velmi zaměstnané ženy, která se snaží stíhat všechno na 120%. i když se může zdát, že příběh nedmá pointu a jde odnikud nikam, tak kupodivu to je právě to, co se mi na tom líbilo, že tam nebyla skutečná krize, nic tragického, co byste ve filmu takového typu filmu očekávali. Je to spíš taková série příhod ze života. Přesto, není to film, na který bych se s nadšením podívala znova, ale to neznamená, že by se mi nelíbil. A překvapilo mě, že jsem Sarah tu postavu matky od rodiny věřila. Možná přece jen na ní něco bude. ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (4)

  • Na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka byla za svůj výkon nominována Sarah Jessica Parker. (skinny9)
  • Sarah Jessica Parker a Pierce Brosnan si společně zahráli ji ve filmu Mars útočí! (1996). (beyli)
  • Film, který Kate (Sarah Jessica Parker) a Richard (Greg Kinnear) sledují v televizi, je Jeho dívka Pátek (1940). (Elyssea)

Reklama

Reklama