Reklama

Reklama

Kate Reddyová cez deň pracuje ako finančná manažérka v prestížnej bostonskej firme a po práci sa vracia k manželovi, architektovi Richardovi, a dvom malým deťom ako milujúca manželka a matka. Jej život je jeden veľký kolotoč, v ktorom sa Kate snaží nič a nikoho nezanedbať. Napriek tomu začína mať pocit, že je toho na ňu už trochu priveľa. Okrem toho sa jej otvára nová pracovná príležitosť v podobe príležitostných ciest do New Yorku. Vysnívanú novú prácu však získa aj jej manžel a harmonický rodinný život sa začne vážne komplikovať. Navyše jej cestu skríži atraktívny obchodný partner Jack Abelhammer. Nájde Kate nakoniec šťastie a svoje pravé miesto v živote? (TV JOJ)

(viac)

Videá (40)

Trailer 1

Recenzie (99)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Nebolo to vôbec také zlé ako som čakal podľa hodnotení, ktoré sú podľa mňa až príliš podpriemerné... Bola to taká fajnová oddychovka, občas aj vtipná, inokedy zas dojemná. Takže minimálne ja som to ako nejakú podpriemernú katastrofu nevnímal. Sarah Jessica Parker a Pierce Brosnan ma dosť bavili, takže obaja ešte viac dvihli úroveň filmu. Navyše, mám rád tie filmy s mnohými vnútornými monológmi postáv, takže to som bral v tomto prípade ako veľké plus. Možno to nie sú čisté 4*, ale nech! Ja osobne som sa nenudil a mám z tohto milého filmu dobrý pocit. ()

Rosaviva 

všetky recenzie používateľa

Co se mi na tomhle filmu líbilo, bylo, že se tady konečně matka nevzdala svojí kariéry jenom proto, aby se mohla starat o děti. Podle traileru jsem čekala něco trochu jiného, ale dívat se na to dalo. I když, řekla bych jednou a stačilo a jenom když chcete zabít čas, protože jinak ten film není ničím přínosný. Párkrát jsem se ale zasmála a byla jsem poměrně překvapená, když se tam objevila Busy Philipps, Jessica Szohr a Pirce Brosnan. Řekla bych, o něco horší 3* ()

Reklama

LxLuthor 

všetky recenzie používateľa

Nechápem, prečo ľudia tento film ihneď takto zavrhli..?! Je pravda, že filmové plátna sú už priam presýtené rýchlokvasnými romantickými komédiami, no aj ony patria a zapadajú do nášho každodenného stereotypu a rozlietaného života. Občas nemáme čas ani chuť zamýšlať sa nad rozbormi postáv a hľadaním poínt. Veľmi dobre som sa zabavil, a tým to splnilo svoj účel. Vo svojej kategórii nadpriemerne dobrý humor... ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

O hektickém životním stylu americké matky, stále se vyjadřuje k nerovnopávnosti s muži a nakonec předloží názor že i ta kariéristka chce nakonec dítěJsou zde jednoduché portréty s pár problémy. Scénář vypadá, že ho psala nestíhající matka.Režisér vše předkládá s rychlostí jakou žije hrdinka.Kate mluví přímo k obecenstvu ... ()

Payushka 

všetky recenzie používateľa

Film absolutne netusi, o jakou myslenku se snazi (i kdyz tvrdit, ze film se Sarah Horse Parker ma myslenku, je celkem odvazne). Chvili vam tvrdi, ze zena by mela zustat zenou. Ze starat se o deti, byt vrcholovou investickou a mit sex s manzelem je nad jeji sily. Zaroven ale feministicky trucuje a opakuje, jake jsou zenske chudinky. A navic neni vtipny. ()

Galéria (59)

Zaujímavosti (4)

  • Na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herečka byla za svůj výkon nominována Sarah Jessica Parker. (skinny9)
  • Film, který Kate (Sarah Jessica Parker) a Richard (Greg Kinnear) sledují v televizi, je Jeho dívka Pátek (1940). (Elyssea)

Reklama

Reklama