Reklama

Reklama

Sedemnásťročná Mia Hallová (Chloë Grace Moretzová) má všetko, o čom kedy snívala - úžasnú rodinu, milujúceho priateľa a práve ju prijali na prestížnu hudobnú školu. Stojí však pred vážnym životným rozhodnutím - bude nasledovať svoj sen o kariére violončelistky, alebo dá prednosť svojej láske a zostane s milovaným Adamom (Jamie Blackley)? V jedno zimné ráno sa však všetko zmení a Mia príde o milovaných rodičov aj brata. Zrazu vidí samú seba, ako leží na nemocničnej posteli napojená na prístroje a pred očami sa jej odvíja celý život. Vidí všetkých svojich blízkych a hlavne Adama, ako ju prosí, aby sa vrátila k nemu. Včera riešila svoju budúcnosť, dnes stojí pred jedinou osudovou otázkou: Zostanem? (TV JOJ)

(viac)

Videá (11)

Trailer 3

Recenzie (271)

pepo 

všetky recenzie používateľa

Úvod a rozbeh je super. Postavy sú sympatické, má to švih, romantický úvod je pekný, je to celé pôsobivé a Chloe je výborná herečka. Ale asi už po necelých 40 minútach sa to začne točiť v kruhu, nič sa nedeje, začína to byť celé otravné, nedokáže to dojať ani v potenciálne silných momentoch a s výnimkou pár scén sa celý film zmení len na čakanie na koniec, ktorý nechce a nechce prísť. Veľká škoda pretože potenciál tu bol. 5/10 Podobné Lovely Bones je oveľa oveľa lepšie ()

hygienik 

všetky recenzie používateľa

Je jasné že najväčším pozitívom filmu je CGM, ale treba si priznať, že film bol konzistentnejší a hlavne o poznanie zmysluplnejší ako podobné Pevné puto. Jasné že to bol doják určený primárne pre tínedžerky, ale nemožno poprieť že sa podaril a predovšetkým soundtrack splnil svoj dojemný účel. ()

Reklama

Wacoslav1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Fuch tak co to tady máme? Zase jedno hlubokomyslný na city hrající rádoby drama?! A nechtěli by jste se už na podobný opruzy vysrat??? Fakt tohle někomu prospěje?! No když se kouknu na hodnocení, tak asi evidentně jo. No nic to bude tím, že nejsem ten typ hloubavého emocionálního diváka a nikdy nebudu.5% ()

Reesam 

všetky recenzie používateľa

Mám slabost pro takové filmy, u kterých mi slzí oči co chvíli. A i přestože jde pouze o hru na city a film, který je skoro jako každý jiný, má to své něco, co se mi líbilo. A určité chvíle, minuty, měly spousty něhy a lásky, že jsem prostě musela dát plný počet. A to, že to doplňuje opravdu krásný soundtrack a herecké výkony, mě přesvědčilo. Občas kýčovité a slabé filmy jsou to, co se mi líbí nejvíc. ()

ambron 

všetky recenzie používateľa

Žánrovka, ktorá nenadchne, no ani neurazí. Najviac bola silná prvá a posledná tretina a niektoré momenty ma dokázali pohltiť a rozcitlivieť moje cynické ja :-) Veľký podiel na tom, že ma to bavilo má Chloe a jej naturalistický výkon je veľkou ozdobou filmu.... rastie nám z nej hviezda. Zostaň so mnou tak nevybočuje z radu romantických drám pre náctiletých, manipuluje s divákovými citmi, no miestami dokáže silno zasiahnuť. ()

Galéria (70)

Zaujímavosti (10)

  • Chloë Grace Moretz (Mia) sa v skutočnosti naozaj učila hrať na violončelo, ale veľmi úspešná nebola, tak mala pri hre dablérku, jej tvár doplnili digitálne. (De Large)

Reklama

Reklama