Reklama

Reklama

Šerif Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) bol pôvodne losangeleským policajtom, ale po jednej spackanej akcii skončil ako šerif ospalého mestečka Sommerton Junction na mexických hraniciach. Šéfovať bande neschopných policajtov v pokojnom zapadákove kde je najvážnejším zločinom špáranie sa v nose, nie je žiadne umenie... Dni plné nudy ukončí až telefonát agenta FBI Johna Bannistera (Forest Whitaker). Pri prevoze z Las Vegas do mexickej väznice totiž utiekol nebezpečný boss mexickej mafie Gabriel Cortez (Eduardo Noriega)! Počas transportu ho vyslobodili členovia jeho drogového kartelu a on sa snaží dostať sa čo najrýchlejšie do svojej domoviny - s pomocou kumpána Burella (Peter Stormare) a s rukojemníkom trieli v nadupanej Corvete k hraniciam! Poslednou prekážkou na ceste k slobode je práve šerifovo mestečko. Lenže tunajší strážcovia zákona a poriadku ani len neuvažujú o tom, že by sa mali postaviť do cesty mužovi, na ktorého je celá FBI krátka... Ich šéf ale nechce znovu pošpiniť svoju povesť, a tak nakoniec prevetrajú svoje zbrojnice a vytiahnu z nich pušky, guľomety a meče a vydajú s v ústrety neľútostnej prestrelke, aby zastavili zdanlivo nepremožiteľného gangstra a jeho chlapov. Je dosť možné, že vďaka šerifovi Owensovi bude mestečko Sommerton Junction... Cortézova KONEČNÁ! (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Uživateľ Rominator zmazal svoj príspevok.

Uživateľ Rominator zmazal svoj príspevok.

Uživateľ Rominator zmazal svoj príspevok.

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

mna Arnie vdaka Exp2 nijako nenavnadil. Bol tam dost zabudnutelny. Ale navnadil ma s Last standom. Po 10 rokoch konecne v hlavnej ulohe.

Paulie88

Paulie88 (hodnotenie, recenzie)

Já třeba sem si taky myslel jak Arnold se vrátil v Expendables 2 v trošičku větší roli než v jedničce a ukázal že furt vypadá dobře a dokáže prohodit i nějakou hlášku to lidi na tenhle film naláka, ale jak je vidět, tak se asi nestalo...

DaViD´82

DaViD´82 (hodnotenie, recenzie)

Samozřejmě nevím, jak to dopadl film jako takový, ale třeba já se těšil... Dokud jsem neviděl trailer. Čekal jsem oldschool (protože koho by proboha zajímal pětašedesátiletý Arnie v moderně střiženém akčňáku, že?), ale je to prezentováno jako klasický současný střihový akčňák s efekty... Akorát s Arniem. Na to zase až tak zvědav tedy nejsem. A dle výsledků nejsem možná sám, kdo to tak vidí...

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Je to tak. Najlepsie maju za sebou. A bol by to zazrak keby sa drzali na vrchole do teraz. Ved ziadny zaner nie je vecny. V 60 tych rokoch ficali westerny, v 70tych katastroficke, v 80 - 90tych akcne, po roku 2000 kokotiny:)

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

Je to problém američanů, že sejim to nelíbí a radši nějaké horší horory. Třeba SINISTER, každýho věc, ale to pecka nebyla. Díky jejim pitomým názorům se tyhle filmy už postupen času už točit nebudou, no je to škoda, ale co, nejlepší mají tihle herci za sebou.

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Co sa trzieb 90tych rokov tyka - tak v tom Arnie nebol sam. Uz skor sa tu rozoberalo to ze prave v polovici 90tych rokov isiel akcny zaner dole vodou - a s nim aj komercna pritazlivost hlavnych hviezd. Skor by som povedal ze v 90tych rokoch bol Arnie z akcnych hviezd na tom najlepsie. Dokonca aj po prechode do noveho tisicročia si drzal popredne miesto. T3jka v 2003tom roku v USA utrzila 150 milion. Predosle filmy sice prepadli ale aj tak bol na tom vzdy lepsie nez ostatni borci. Mna nastvalo to ze sa vykaslal na filmy a isiel do politiky. Hovorilo sa o pokracovani True Lies aj Total Recall. To mohli byt hity. Arnie nemusel dnes tak tvrdo narazit - keby bol ostal pri remesle.

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

Ide len o to koho do toho zaukoluju. Aj Conan aj Terminator ma sancu na uspech ak sa toho chopi spravny clovek. Trebars Rambo a Rocky uspeli pretoze to robil Sly. Ak sa Conana chopi clovek ktory je Arnieho alebo Conanov fanda tak by to mohlo uspiet. No ked to daju niekomu len tak - zeby bolo, tak je to v riti. A v poslednej dobe to takto bohuzial casto dopadne - ze pokracovanie nejakeho hitu alebo nejakej legendy hodia na triko nejakemu mamľasovi s vidinou zisku - a ono je z toho nakoniec blbost.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

To já vím, ale v Demolition Manovi mluvili o knihovně prezidenta Schwazeneggera a tam by přeci nelhali.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Tak Bullet to the Head vypadá o něco víc současně než Konečná. Konečná vypadá fakt jako film z roku 87. Nic proti, to se mi na tom líbí, ale chápu, že mladé publikum to nedojme. Na druhou stranu, tržby Arnoldových filmů šly už někdy od půlky 90. let do prdele a od naprostého trapasu ho zachránila jen jeho funkce guvernéra. Takže netuším co čekali. A pokud se někdo koukne na tržby amerických filmů, zjistí, že většina filmů příliš peněz v Americe nevydělává. Takže jsou sice tržby Konečné lehké rozčarování, zbytek světa to zřejmě zachrání. Nicméně časy, kdy byl Arnold komerční jednička, už jsou dávno pryč. Možná by měl kadidovat na prezidenta.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

skipercak

skipercak (hodnotenie, recenzie)

No bohuzial. Je to cena ktoru Arnie musi platit za 10 rocnu pauzu. Skoda ze je niekedy az tak ctižiadostivy:) Trebalo ho do tej politiky?

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Ted s tebou musím souhlasit, ale neštve tě to, že filmy jsou dneska jenom přehlídka digitálních efektů? Stará dobrá filmařina se vytrácí a točit už může dneska každej kokot co dostane slušnej rozpočet na digitální triky.

Rob Roy

Rob Roy (hodnotenie, recenzie)

psycholog83: Což je samozřejmě jedině dobře. Nevím, proč by někdo chtěl chodit na Arnolda, kterej ze sebe (aspoň podle trailerů) dělá vola. Jako jeho návrat jsem si představoval něco vážnějšího. Synopse vypadala dobře, ale s prvním trailerem bylo jasný, že to bude šaškárna. "Ten" vypadá mnohem líp.

na príspevok reagoval ywo666, Wacoslav1

Uživateľ Rob Roy zmazal svoj príspevok.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Já s tím Tenem zatím nebudu nic předvídat počkám si až bude nějakej trailer jak to bude vypadat a tak Worthigtona nemusím a Ayerovi a jeho stylu sem zatím taky na chut moc nepřišel nebudu vydávat žádný prognozy prostě si počkám a Konečná bude stejně pecka a já si jí beztak užiju. At děti sedí klidně doma na prdeli a nejdou na to mě je to fuk jenom mě to přeci jenom trochu nepříjemně zklamalo.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

V Ten hrá Worthington, ktorého v USA momentálne žerú. Takže on by mohol pár ľudí pritiahnuť. Arnold bude taký bonus pre nás skalných.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnotenie, recenzie)

Lacike

myslim ze 100 to worldwide da... Ayer ide hore... viem ze to niesu dake velke sumy co doteraz zarabal ale ziskava si priaznivcovlebo kvalitu ako aj sam pises tie filmy maju...  zatial natocil len tri filmy a ziskava si fanusikov... vela zalezi aj na promoakciach ale myslim, ze to ma potencial prelomit 100 mega

Súvisiace novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (viac)

Conan, Odyseus a Ben-Hur plánují návrat

Conan, Odyseus a Ben-Hur plánují návrat

16.01.2013

Jeden fantasy, jeden mytologický a jeden „téměř-biblický“ hrdina se vrátí na plátna kin. Arnold Schwarzenegger během propagace blížící se Konečné promluvil i o dalších projektech. Tím nejzajímavějším… (viac)

Nezastavitelný Schwarzenegger

Nezastavitelný Schwarzenegger

08.05.2012

Herectví mu muselo šíleně chybět. Jde totiž z filmu do filmu. V novém traileru na The Expendables 2 je zdaleka největší hvězdou, ačkoli se zřejmě ukáže jen v jedné (klíčové) scéně. Dotočil už i… (viac)

Schwarzenegger, DeVito a Murphy – trojčata?

Schwarzenegger, DeVito a Murphy – trojčata?

02.04.2012

Bláznivý apríl máme za sebou, přesto je tu zpráva, u níž člověk doufá, že jde o hloupý žert. Jenže ve studiu Universal prý zcela vážně připravují pokračování komedie Dvojčata. Arnoldův historicky… (viac)

Reklama

Reklama