Reklama

Reklama

Šerif Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) bol pôvodne losangeleským policajtom, ale po jednej spackanej akcii skončil ako šerif ospalého mestečka Sommerton Junction na mexických hraniciach. Šéfovať bande neschopných policajtov v pokojnom zapadákove kde je najvážnejším zločinom špáranie sa v nose, nie je žiadne umenie... Dni plné nudy ukončí až telefonát agenta FBI Johna Bannistera (Forest Whitaker). Pri prevoze z Las Vegas do mexickej väznice totiž utiekol nebezpečný boss mexickej mafie Gabriel Cortez (Eduardo Noriega)! Počas transportu ho vyslobodili členovia jeho drogového kartelu a on sa snaží dostať sa čo najrýchlejšie do svojej domoviny - s pomocou kumpána Burella (Peter Stormare) a s rukojemníkom trieli v nadupanej Corvete k hraniciam! Poslednou prekážkou na ceste k slobode je práve šerifovo mestečko. Lenže tunajší strážcovia zákona a poriadku ani len neuvažujú o tom, že by sa mali postaviť do cesty mužovi, na ktorého je celá FBI krátka... Ich šéf ale nechce znovu pošpiniť svoju povesť, a tak nakoniec prevetrajú svoje zbrojnice a vytiahnu z nich pušky, guľomety a meče a vydajú s v ústrety neľútostnej prestrelke, aby zastavili zdanlivo nepremožiteľného gangstra a jeho chlapov. Je dosť možné, že vďaka šerifovi Owensovi bude mestečko Sommerton Junction... Cortézova KONEČNÁ! (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

dadaft

dadaft (hodnotenie, recenzie)

Tak jsem to včera dal potřetí a řekl bych, že v tomto filmu Arnold fakt hrál (!!!!!!!!!). Jinak povedená taškařice za 4*.

Moredogs

Moredogs (hodnotenie, recenzie)

Musim dodat že keby s tou corvettou ide tak rychlo a tak dlho tak by sa to auto same rozpadlo lebo je americke a uznajte že sučasne americke auta kvalitou nie su nič moc. Inač celkom zaujimavy film.

B.e.n.Q

B.e.n.Q (hodnotenie, recenzie)

Dnes večer to dávají na Nově, to se divím :D Za tak krátkou dobu že už to vysílají v TV :)

foxik270

foxik270 (hodnotenie, recenzie)

by mě celkem dost zajímala spotřeba tý korvety když měla cca těch 1000 koníků a ujela pár stovek (tisíc?) km..

CHester1

CHester1 (hodnotenie, recenzie)

ESCAPE PLAN  Worldwide :

$117,194,382     

a stale ide hore  v japonku mal tento tyzden premieru   je  velky hit tam  a este v niektorych krajinach sa nepremietal

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.

To máš pravdu, že 4:3 je hrozný:) Právě proto se divím, že něco podobně hroznýho ti teď nevadí. I když to ten film mrzačí o něco míň.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp

Vacsinou ma cierne pasy stvu viac :) Ale zober si, ze ked kedysi ten kinorozmer alebo ako to nazvat orezavali na 4:3, tak ludom chybala aj cela tvar nielen cast tvare :)

na príspevok reagoval vegetol.mp

Pettte69

Pettte69 (hodnotenie, recenzie)

Máme být prej rádi za to, jak je to s reklamami u nás. Teď mi lektor (z USA) z angličtiny říkal, že tam mají obvykle 7 minut film, 3 minuty reklama, 7 minut film, 3 minuty reklama... :-D

na príspevok reagoval m.a.t.o., Matrine

kedl

kedl (hodnotenie, recenzie)

Markíza si jede :-) Postradatelní2, Parker, Konečná ...za chvíli u vás bude i Bullet to the Head a za rok tam máte i Plán Útěku!!

na príspevok reagoval m.a.t.o.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp , Shakers

Od Markizy a Mandzara mozes v poslednej dobe cakat iba prekvapenia. Jasona Stathama napr. v Parkerovi a Mechanikovi daboval Szabo ... otrasnejsiu kombinaciu si uz ani neviem predstavit.

 

jj, tiez mi je podozrive, ze DVDcko si stale drzi cenu okolo 13 eur

na príspevok reagoval Shakers

Súvisiace novinky

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

Kevin Smith a nejdivnější horor všech dob?

14.10.2013

O bizarním projektu Tusk mluví Smith na conech už zhruba půl roku, ale teď se film opravdu stane realitou – natáčení začne už příští měsíc a svérázný scenárista a režisér právě pilně obsazuje hlavní… (viac)

Conan, Odyseus a Ben-Hur plánují návrat

Conan, Odyseus a Ben-Hur plánují návrat

16.01.2013

Jeden fantasy, jeden mytologický a jeden „téměř-biblický“ hrdina se vrátí na plátna kin. Arnold Schwarzenegger během propagace blížící se Konečné promluvil i o dalších projektech. Tím nejzajímavějším… (viac)

Nezastavitelný Schwarzenegger

Nezastavitelný Schwarzenegger

08.05.2012

Herectví mu muselo šíleně chybět. Jde totiž z filmu do filmu. V novém traileru na The Expendables 2 je zdaleka největší hvězdou, ačkoli se zřejmě ukáže jen v jedné (klíčové) scéně. Dotočil už i… (viac)

Schwarzenegger, DeVito a Murphy – trojčata?

Schwarzenegger, DeVito a Murphy – trojčata?

02.04.2012

Bláznivý apríl máme za sebou, přesto je tu zpráva, u níž člověk doufá, že jde o hloupý žert. Jenže ve studiu Universal prý zcela vážně připravují pokračování komedie Dvojčata. Arnoldův historicky… (viac)

Reklama

Reklama