Reklama

Reklama

VOD (1)

V roku 1988 Matt (Topher Grace) práve zmaturoval, a keďže nevie, čo ďalej so životom, pracuje v nákupnom stredisku v predajni s videofilmami. Jedného dňa stretne Torri (Teresa Palmerová), dievča svojich snov zo strednej školy, a dozvie sa o párty, na ktorej budú všetci - vrátane Torri. Matt zosnuje bláznivý plán, ako získa dievča svojich snov. Pokúsi sa zviesť svoju nádhernú bohyňu na divokom večierku a prežije nezabudnuteľnú noc plnú vášní a rozkoše. Matt, jeho sestra Wendy (Anna Farisová) a ich najlepší kamoš Barry (Dan Fogler) vyrážajú na večierok. Bude to šialená jazda, na ktorej prežijú sériu bláznivých ale tiež hrozivých situácií. A aj keď sa nedarí, nevadí. Hlavne, že noc je ešte mladá... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (198)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Keď v teenage komédii sú najlepšie osemdesiatkové songy, nie je to ideálna vizitka. Potom tu je priemerný romantický motív, ktorý sa vylepšuje len prítomnosťou slečny Palmerovej, tú však maže kopa kokaínu a tlustoprd, čo sa nevie vmestiť do skury a najradšej by ste ho poslali konečne na bitúnok. A niektoré dialógy sú také, ako by sa len snažili predčiť vo vulgarizácii American Pie. Pritom to vôbec nemuselo byť podstatou, hoci tie americké párty na domoch už prídu na jedno kopyto a normálni ľudia tam asi nechodia. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $19miliónovTržby USA $6,928,068Tržby Celosvetovo $7,576,604Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,580,040 Tržby za predaj DVD v USA $3,182,721║ vôbec nie taká katastrofa akoby sa podľa komerčného fiaska dalo očakávať, náhodou to je skôr jedná z tých podarenejších teen komédii, aj keď sa nevyhne dej zvrhlému humoru, tak tu ako tak zapasuje, Topher Grace v spojení s cukrúšikom ako Teresa Palmer dobre zapasovali /60%/ ()

Reklama

Rssa 

všetky recenzie používateľa

Průměrná komedie s božím soundtrackem a krásnou Teresou Palmer, bohužel Topher Grace zase se tváří a hraje napřesdržku a už to není ten sympaťák z In Good Company, spíš připomíná otravného Erica Foremana z posledních sérií That 70´s Show. 70 % BTW: Naproti tomu promovideo s parodováním filmů v podání hlavní čtveřice filmu je naprosto výborná věc. ()

rowdys 

všetky recenzie používateľa

Všetko je tu 80s, od palety a estetiky, cez skvelý soundtrack až po príbeh. Ten je na každom rohu povedomý všetkým tým 80s komédiám typu Pomsta šprtákov, na ktorých sme fičali pre 15 rokmi, keď ich dávali každú stredu na Markíze. Napriek všetkému som sa bavil, je to pekná feel-good pocta tejto ére s kopou malých nepodstatných detailov ako Harry a Hendersonovci v telke na pozadí, depešácke účesy, odkazovačky na Scarface a podobne, ale aj sympatické postavy a síce jednoduchší, no milý situačný humor. Dal by som i nadhodnotené 4 hviezdice, no zajtra by som pravdepodobne aj tak ubral, takže 3. Btw celý čas som si myslel, že sa dívam na Kristen Stewart a ono to je nakoniec jej dvojča Teresa Palmer. Už aspoň viem ako ich rozoznám - Teresa vie hrať. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Topher Grace a Teresa Palmer se za mě v tomhle filmu k sobě ale vůbec nehodí a já jsem je sledoval s lehkým utrpením, protože tohle prostě není romantická komedie, která by mě bavila. Tlustý kámoš je asi nejvtipnější, což je docela smutné, protože ostatní postavy jsou nudné. Tohle se celkově prostě nepovedlo. ()

Galéria (24)

Zaujímavosti (22)

  • Během proslovu Matta (Topher Grace) je mezi posluchači muž, který má na sobě oblečení Adidas s logem se třemi pruhy. Film se odehrává v roce 1988 a toto logo bylo zaprojektováno až o dva roky později. (Tygrys)
  • Na párty scénach bol jeden komparzista s Tourettovým syndrómom, ktorý často kričal "Strih!" pri natáčaní scén namiesto režiséra. Topher Grace povedal, že sa to stalo najmenej päťkrát. (Arsenal83)
  • Vo filme možno počuť piesne z albumu Mötley Crüe s názvom "Kickstart My Heart", ktorý bol vydaný v roku 1989. Film sa však odohráva o rok skôr. (Arsenal83)

Reklama

Reklama