Reklama

Reklama

Kráľ Škorpión 3

  • Česko Král Škorpion - Bitva osudu (viac)
všetky plagáty
Trailer 1

Obsahy(1)

Keď vražedná epidémia, ktorá ho pripravila i o jeho životnú lásku, vyženie hrdého Mathayusa (Victor Webster) i z jeho domoviny, stane sa osobným strážcom egyptského kráľa Hora (Ron Perlman). Odmenou za jeho služby má byť ruka princeznej Sildy (Krystal Vee) a magický medailón, ktorý svojmu nositeľovi prepožičia nadprirodzené schopnosti. Má to však malý háčik – Mathayus najprv musí nájsť spôsob, ako krásnu princeznú oslobodiť. Tú totiž väzní Horov brat Talus (Billy Zane)... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (94)

sarfian 

všetky recenzie používateľa

Zase som o niečo mudrejší. Kto by to povedal, že za čias Krála Škorpióna to tam hýrilo nindžami. :o) Ty jjoo. No aj keď je to trošku pochybný film v ktorom aj tie bitky nie sú boh viečo(hlavne tie v pozadí sú ako na historických výstavách), film ma celkom pohodovo zabavil. Napriek jeho nedostatkom menej ako 3 nemôžem dať.VIDENÉ 1x ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Po druhém dílu mě tohle docela mile překvapilo. Je to strašná slátanina, ale herecké výkony, hlavně tedy Billy Zane, mě prostě bavili. Béčko, které chcete vidět, protože máte možnost se u něj zasmát a navíc nedostanete zbytečný zástup nepovedených triků, z kterých se vám dělá nevolno. Po dvojce je tohle opravdu skok vzhůru. ()

Reklama

Beastmaster4 odpad!

všetky recenzie používateľa

Proč se tímhle vůbec někdo zabývá?! Hodně špatný film, hodně zlé bojové scény a velmi podprůměrné herecké výkony. Tohle je snad horší, než kdejaký 10 let starý TV seriál. Ron Perlman koukám už bere taky všechno a teď tomu nasadil korunu. Nejenom, že tu vypadá jak idiot, on i tak hraje. No a o těch ostatních nemá cenu radši ani psát. ()

Likan7 odpad!

všetky recenzie používateľa

Vzniklo fajn béčko, pak vzniknul nudný spin-off, pak hrozný prequel hroznýho spin-offu a teď vznikl k uzoufání nudný sequel. Victor Webster si nechal narůst vlasy jako The Rock, aby si ho někteří nevšímavý diváci chvilku spletli. Pro jistotu je na plakátu i Ron Perlman, který je s přehledem nejznámější herec z týhle sebranky. Jenže Ron se ukáže na začátku dvakrát a pak na konci, pokaždý řekne pár replik a jde zase pryč. Klasika marketingu těhlech céčkových kravin, který nejsou ani vtipný, ani moc akční. Akce tu vypadá jak mix televizního Hercula a Xeny, víc asi nepotřebujete vědět. ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Tak a tuto začala už aj tak ľahká séria padať ku dnu. Nie je to síce odpad, na to ešte triky, výprava aj obsadenie stačilo, ale veľká zmena. Victor síce riadne nabral od Mutant X, ale Rock je Rock. Aspoň tie "cameá" Davea Bautistu a Kimbo Slicea boli dobré. Naproti tomu Billy Zane a hlavne chudák Ron Perlman, tí sa tu ocitli asi nešťastnou náhodou a museli to potom aj ľutovať. ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (2)

  • V jednej scéne má Mathayus (Victor Webster) starý ďalekohľad s kryštálom, no v nasledujúcej už má v rukách renesančný ďalekohľad. (Aligon)
  • Talusová (Damian Mavis) armáda používa v bitke trebuchety, vrhače kameňa s protizávažím, ktoré sa v čase príbehu (cca 3000 pred nl.) určite nemohli používať, pretože ich vynašli až v 12. storočí. (beso74)

Reklama

Reklama