Reklama

Reklama

Home Sweet Home

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý manželský pár prichádza do svojho príbytku, netušiac, že prvým krokom dnu vstupuje do teritória sériového mäsového vraha, ktorý nepozná zľutovanie. Očakávaný romantický večer sa tak mení na boj o život. (*CARNIFEX*)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (101)

bourec odpad!

všetky recenzie používateľa

Obrovská sračka tenhle film,a musim dát Korbitchovi22 za pravdu,nuda k uzívání.Unylá dvojice manželů,píčus,kterej chodí frakvencí tři kroky za hodinu,žádný napětí,žádný gore,smysl to nemá,prostě nic.Spousta detailů celýho domu,který jsou na hovno.Abych se přiznal,tak mě to stálo obrovský usilí,abych to dokoukal.0%. ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

,,CO CHCEŠ TY ZKURVENEJ PSYCHOPATE...“...... /// Je fajn, že vod začátku dokážou hezky klamat tělem a tvoří tak zajímavej úvod do nepřekvapivýho překvapení. Ta předehra je opravdu ucházející. Film vo tom, jak mamka roztleskávačka (bejvalá) a nadrženej taťka (s golfovejma sklonama – pozn. pro golfaře) chtěli strávit příjemnej večer (noc), se vyznačuje pěknou kamerou. Ten kluk ví, z jakýho úhlu za to vzít, aby nahnal strach. Taky ten čurák (jako vrah), co se mu líbí, co u toho ženská řve (pozn. pro hluchý), zdá se bejt distingovaný. Po tý předehře to pak jde ráz naráz. Čurák si říká ,,vždyť je to furt dokola“ - taťka se vzpouzí, mamka řve a celkově to vyznívá jako antireklama na domy na samotě u lesa. Bohužel ,,chudáci“ dělaj všechno proto, aby chcípli, a napětí z debilního chování mě brzo uvrhne do naprostý lhostejnosti. Vlastně se tlemím (jako kokot). Ty krávo, ať žijí duchové! (Leontýnko…!) /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Rád sleduju při práci lidi v kombinéze. 2.) Neustále hlasuju proti trestu smrti (protože i narušenej jedinec má právo na život!). 3.) Thx za titule ,,Viny95501“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ** ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Začiatok je zaujímavý (najskôr dej sledujeme z pohľadu šialenca, ktorý sa práve vkradol do cudzieho domu na samote pri lese a následne sa v ňom ukrýva a potom prichádza párik, ktorý o jeho prítomnosti nemá ani šajnu), ale keď sa začne hrať s otvorenými kartami, začne to byť značne veľké klišé s mimoriadne veľkým množstvom nelogického správania postáv. Škoda, ale snaha tu bola. Pre fanúšikov home invasion. ()

lillien 

všetky recenzie používateľa

Za výborný, neočekávaný závěr a slušné domácí řezáníčko bych už skoro sršela 4 hvězdami, ale vzhledem k trochu odfláknuté psychologii, kdy divákovi není vůbec prozrazen motiv vraha a celý film stojí jen na nahánění milfky po domě a odklizení jejího manžela (které se mi ovšem hodně líbilo!), musím trochu ubrat. Nechci být hnidopich, proto tento detail nepovažuji za důvod k horšímu hodnocení, ale dovoluji si podotknout, že s rychlostí jakou se vrah pohyboval při stíhání oběti po domě by mu ve skutečnosti musel uniknout i vozíčkář, no každopádně solidní a uspokojivá zábava s psychopatem se konala a po několika týdnech laxních bezpečnostních opatření jsem se začala opět doma zamykat. ()

stuntmanMIKE 

všetky recenzie používateľa

Krasny priklad toho ako sa da aj za male peniaze urobit skvely thriller. Staci jeden dom, traja herci, nejaky ten gore a napad. Ocenit by som chcel aj kameru... hlavne uvodna cast ked vlastne zabijakovi nieje vidiet do tvare... vyborne vykreslene a technicky zmaknute. Skvela scena sialenstva s basketbalovym kosom. A zaver som skutocne necakal. Keby sa po hodine nezacala pani domaca chovat iracionalne stylom, ze najprv pojdem po schodoch hore za vrahom a az potom si odomknem kohutik na pistoli... popripade pocula som zamok dveri a teda odbarikadujem sa z izby a idem sa pozret ci skutocne vrah odisiel, tak perem plny pocet. Takto v ramci tohto subzanru nizkorozpoctoveho "houminvejžn" ide skutocne o podareny kusok. 80% ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama