Reklama

Reklama

Home Sweet Home

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Mladý manželský pár prichádza do svojho príbytku, netušiac, že prvým krokom dnu vstupuje do teritória sériového mäsového vraha, ktorý nepozná zľutovanie. Očakávaný romantický večer sa tak mení na boj o život. (*CARNIFEX*)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (101)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Čudný snímok, asi naň človek musí mať náladu. Evidentne sa režisér pokúsil vsadiť na atmosféru, kameru a výborné herecké výkony. Niečo vyšlo, niečo nie. Zo začiatku sa nič nedeje, 30 minút som sa pozeral na jednu veľkú nudu a zdĺhavé prípravy na príchod hrdličiek. Celkový dojem nezlepšila ani atmosféra, slabučká ako letný vánok. Kamera však bola výborná, aj keď ma miestami dosť iritovali scénky, kde sa "zasekne" na jednom mieste a ja sa 10 sekúnd pozerám na prázdnu chodbu, pričom sa nepohne ani zrniečko prachu. Hrozná nuda. Spomalené zábery miesto toho aby atmosfére pomohli, tak aspoň čo sa mňa týka, jej škodili. Možno to chcelo inú hudbu a hlavne aby jej bolo viac. Na druhú stranu, oceňujem výkon hlavnej hrdinky, aj vďaka nej sa snímok dostal aspoň do priemeru. Ozaj pôsobivé. Koniec príjemne prekvapil, rozuzlenie sa mi páčilo, také správne hororové. 50/100 ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

Vůbec ne špatná home invasion, která v první půlce skoro až fetišisticky sleduje psychopata před akcí. Detailní obhlídka interiéru domu, dlouhé záběry a absence hudby připomíná pověstné ticho před bouří. Orkán nakonec sice nedorazí, ale v tomhle případě to ani nevadí, stačí když kape. Po stránce násilí je to taky docela light, ale je třeba ocenit pěknou kameru a místy slušné napětí pramenící ve hře na schovávanou z obou stran barikády. Proč něco podobnýho nevznikne u nás? ()

Reklama

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Film sa rozbiehal neskutočne dlho. Lebo najprv vidíme vraha ktorý príde do cudzieho domu a pohladí mačku, pozrie telku, pustí si detský kolotoč, potom to tam všetko zabezpečí, nasadí si masku a prechádza sa po byte a čaká na domácich. Tak to máme asi 30 minút totálnej nudy, keby nebolo tej parádnej kamery tak tento film asi vypnem. Asi tvorcovia chceli znázorniť že je ticho pred búrkou ale na mňa to nejako nezabralo. Ale že mačka sa volala Critters, tak to ma pobavilo. Je pravda že film si pohráva z dusným tajomnom, lebo sledujeme vraha pri činnostiach ktoré nie sú bežné ako napr. umýva pohár alebo svoju obeť počúva cez detskú vysielačku. Ale hlavne po tichučký sleduje svoje obete. Toto je neštandardný Home Invasion lebo tu je praktický vrah a 1 obeť, lebo druhú zneškodnil dosť rýchlo a vrah nehovorí to je tiež zásadná zmena. A tá pointa bola strašne predvídateľná. ()

Omnibus 

všetky recenzie používateľa

Ten vrah měl prachbídnou pracovní morálku! Šíleně, řekl bych přímo psychopaticky rozcajdaný film, který bych moc nedoporučoval, nebýt toho originálního a (ne)pěkně vypečeného „happy endu“. Malá rada začínajícím obětem – amatérům: Když se vám po baráku courá psychopat, necourejte se tam taky! Vemte to nejbližším oknem ven! A nebo víte co? Klidně se tam poflakujte a zvědavě vykukujte zpoza futer. Vrahoun (mimochodem - hezká maska, ale příšerně flegmatický flákač) z vás bude mít radost. A že tím mrcasením se po baráku naserete diváky? Prosím vás, komu dneska ještě záleží na divácích? Davidu Morletovi tedy určitě ne. Malá rada začínajícím psychopatům: Neplést si místo činu s tělocvičnou! Sakra – jednou mám honit a kuchat oběti, tak si nepinkám s basketbalovým míčem! Navíc já mám stejně radši fotbal. 70%. Ehm... ještě koukám, že hned do nadpisu jsem nacpal pořádný spoiler! Ale to stejně nikomu nedojde ;-) ()

verbal 

všetky recenzie používateľa

"Všude dobře, doma úchyl" (Takhle se počešťují názvy, ty vypatlaný distributore, co Chceš pěstí, debile!) je jasným důkazem toho, že pokud scénárista absolvoval víc než sedm tříd základní školy a režisér není down s véhaeskou, dá se o třech hercích spáchat inventivní a strhující kousek nápadité domácí řezničiny, který donutí nejednoho začínajícího sériového vraha hrát si při jeho sledování podvědomě s přirozením! ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama