Reklama

Reklama

Skupina mladých lidí je uvězněna v neznámém domě. To pravé napětí se však rozpoutá až ve chvíli, kdy se spustí video a informuje všechny přítomné o tom, že jim bude umožněno uniknout, zapojí-li se do sadistických a masochistických her... Skupinka přátel se rozhodne zastavit stopařce. Ukáže se však, že to nebyl zrovna nejlepší nápad, neboť tato žena posléze všechny zúčastněné omámí plynem. Ti po následném procitnutí zjistí, že jim byly na lebky implantovány nádobky, které se samozřejmě nedají odstranit bez fatálních následků. Usměvavá a profesionálně vyhlížející žena jim poté z televizní obrazovky oznámí, že mají dvaadvacet hodin na to, aby naplnili lahvičky určeným množstvím mozkové tekutiny, kterou tělo produkuje pouze v případě extrémní bolesti. Čas kvapí a oni se společně s další skupinou nešťastníků podrobených stejnému testu rozhodnou spolupracovat a sdílet tak břemeno onoho bolestivého cíle. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (108)

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Mám rád filmy v štýle Saw a Kocky (parta unesených sa zobúdza na neznámom mieste, pokúša sa uniknúť a obísť všetky nástrahy v možnom podobe násilia), prečo som sa tešil aj na tento film. Začiatok vyzeral veľmi sľubne, divák sa zoznamoval s postavami a rýchlo vedel, čo od ktorej čakať číže si mohol nájsť svojho favorita. Film bol aj celkom dobre rozbehnutý, vždy sa tam niečo dialo (čo je plus - minimum zlých scén a viac dobrých robí film lepším) a mučenie je tiež celkom fajn. Bohužiaľ začne ku koncu film meniť smer - rozplietajú sa vzťahy, zápletky, záver je príliš kombinovaný a až absurdný, čo celé film hádže dolu. Cez to však spokojnosť, aj keď to nie je nič čo by mi v hlave ostalo ešte dlho. ()

Fisek 

všetky recenzie používateľa

Někdo si zde bral očividně příklad ze série SAW. Tenhle film nemá co nabídnout. Parta několika lidí zavřená v domě, kteří si musejí způsobovat bolest a utrpení, aby se dostali ven. Trapné dialogy by ani tak nevadily, kdyby se divák dočkal alespoň pořádné brutality. Ta se bohužel nedostaví. Nehty se sice trhají o sto šest, ale to prostě nestačí. Námět je fajn, ale to zpracování... ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Kristova noho s nehty vytrhanými kleštěmi, tak blbou zápletku aby člověk pohledal! Je tak blbá, že kdyby se přihlásila do soutěže o nejblbější zápletku, tak ji nevezmou, protože kvůli své blbosti by ani nebyla schopna vyplnit přihlášku.. Iritoval mě ten zženštilý surfař, výtahová hudba, těhotenské klišé i nekoncepčně roztřesená kamera - asi si musím dát od torture horrorů pauzu a uklidnit se trháním muších křídel.. Mimochodem, ač to bylo ve filmu rychle smeteno ze stolu, adrenalin, dopamin nebo oxytocin se uvolňují i při sexu, nicméně jsem si vědom, že kdyby se to omezilo jen na gruppen-sex mezi netknutým mučícím nářadím, některé jednoramenné svícny by zůstaly nevyleštěny.. ()

dr.horrible 

všetky recenzie používateľa

Ňamka. Ten film je mi viac sympatický, ako má hluchých miest. A že je ich požehnane. Predovšetkým treba povedať, že som do toho išiel len podľa hodnotení mojich obľúbených (1,2,3,3,5,5,4,4*) absolútne nič si nezisťoval a nevedel som, čo môžem čakať. Takže prekvapenie. Zvrátené a nepríjemné, čím je pre mňa niečím viac, ako zvyšok "saw-áckoidnej" pásovej výroby. Negatívne emócie veľa znamenajú Je totiž rozdiel v tom, hrať dookola na tie isté morálne posolstvá (zabiť či nezabiť, ja alebo on...), a v tom, spôsobovať hromadne a dobrovoľne bolesť sebe aj ostatným. To vás spojí. A nemusíte čakať stále nejaký tupý zvrat. Nooo, a tým si to v závere práve pokazili. Celý čas som bol rozhodnutý (aj napriek zlým hereckým výkonom, pár nelogickostiam a celkovému wtf faktoru námetu), dať tam 4 hviezdy. Pokazila mi to záverečná pointa a čo jej nasledovalo, ma vyslovene nasralo. Takže nižšia známka, aj keď potenciál na zážitok v štýle Martyrs, tam čiastočne bol a skvelý pesničkový soundtrack tomu ešte hodne pridal. 70% ()

zolo23 

všetky recenzie používateľa

Opäť tu máme horor typu : niekoľko ľudí v uzavretom priestore, sledujme správanie sa všetkých postáv ako si poradia s daným problémom. V tomto prípade ale musím pochváliť nápad, veď výrobu voňavky skrz bolesť som tuším ešte nevidel. PARFÉM príbeh vraha samozrejme nepočítam. Pochválim aj režiséra za niektoré scény, ktoré nám radšej neukázal, veď nie všetci máme radi vŕtanie (v tomto prípade doslovne) do človeka nie? :) Nič extra tento film nieje, ale zatracovať ho určite nebudem. A tú hnusnú nepríjemnú mrchu by som umučil mojim "krásnym" spievaním. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (2)

  • Hormony, které se skupina snaží nasbírat, andrenalin, dopamin a oxytocin, mozek vylučuje, když je tělo ve velké bolesti, ale jak Sam navrhoval, také při sexu. Takže místo mučení se, mohli mít sex, aby ampulky naplnily. (Arrinka)

Reklama

Reklama