Reklama

Reklama

Lockout: Útek z MS-1

  • Slovensko Útek z MS-1 (viac)
Trailer 2

Najstráženejšie väzenie na svete, vesmírnu väznicu MS-1, sa nečakane rozhodla navštíviť Emilie Warnocková (Maggie Graceová), dcéra prezidenta Spojených štátov, aby naplnila program svojej humanitárnej misie.  Ocitne sa však v zlom čase na zlom mieste. Na vesmírnej stanici vypukne krvavá vzbura a väzni zajmú Emilie ako mimoriadne vzácnu a cennú rukojemníčku. Zachrániť Emily z rúk najhorších zločincov sveta môže len jediný človek, bývalý špičkový vládny agent Snow (Guy Pearce). Tvrdohlavý a nekompromisný muž je však v súčasnosti v nemilosti a čelí obvineniu zo sprisahania proti USA. V tejto výnimočnej situácii však dostane od prezidenta jedinečnú ponuku - nový život a slobodu výmenou za záchranu prvej dcéry Spojených štátov. Lenže, ako sa ukáže, v stávke je omnoho viac, než len jej život... (TV JOJ)

(viac)

Videá (8)

Trailer 2

Recenzie (861)

Krouťák 

všetky recenzie používateľa

Mission Impossible ve vesmíru. MS One: Maximum Security si na nic nehraje, sází na jednoduchý humor, akci a především na chemii mezi ústřední dvojicí - v tom je jeho síla. Kdo by to byl řekl, před týdnem jsme Guye nenáviděli a dnes mu prostě musíme fandit - 70%. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Bavil jsem se náramně a je mi úplně jedno, že skoro ze všech zdejších komentářů vidím zoufalý křik nudááá! Tak to není zrovna nejchytřejší film pod Sluncem, no. Kdyby byl, zase by ho polovička lidí nepochopila a zase bych tu slyšel samou nudu. Nevím, jak se Guy Pearce připravoval na svou roli, ale vypadá to, že bral lekce hláškování u Johna McClana, a hodiny moderního kadeřnictví u střihorukého Edwarda. Maggie Grace pak působí jako nádherný přívěšek na krku vesnického burana. Jejich společné dialogy, nabroušené jako břitva a štiplavé jako smrad na veřejných záchodcích, mi řádně procvičily břišní svalstvo. A zbytek? Jó, zbytek byla nudááá... =) ()

Reklama

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Nic moc extra se nekona, proste akcni sci-fi becko, ale film se ani nesnazi tvarit nejak jinak a tech 90 minut je narvanejch dejem. Skoro tu je toho az moc a tak to misty vypada dost zkratkovite a konec je celej takovej uspechanej a vlastne cloveku naprosto ukradenej. Triky taky nejsou buhvijaky, ale vyvazuje to zbesila kamera a strih. Nicmene film stoji na Pearcovi a ten je naprosto genialni, pokazdy, kdyz otevre hubu, tak z nej vylitne nejaka cool hlaska nebo urazka a i kdyz vic keca, nez neco dela, rozhodne nema problem dat nekomu pres drzku. Takze ja jsem v podstate spokojenej, to, co jsem cekal, jsem dostal, ale objektivne to skutecne na vic nez ty 3* neni. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Jednoduché, priamočiare, ale perfektne fungujúce. Lúbi sa mi ten dej, ale hlavne to, že je to zasadené do vesmíru. Ten sci-fi kabátik je rozpočtovo skromný, ale vo filme vyzerá skvelo. Herecké obsadenie je perfektné, Guy Pearce nahlaškovaný ako John Mclane k tomu pekná a sympatická Maggie Grace, štipka humoru, poriadna dávka akcie a nápadov. Tak trochu vesmírna Die Hard, ktorá skvelo pobaví. 80% - 4* ()

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Poslední vesmírný skaut aneb "Bé" jako Besson.. To je přesně ten případ, kdy pohár tuposti přeteče a vy si těch pár kapek, co ho opustilo, vychutnáte na jazyku. Odešlete tedy mozek v záchranném modulu a připravte se na žánrovou laskominu o legračních tricích, absentující logice a vzpomínkách na dobu, kdy člověk "nemohl jen tak chodit a mlátit lidi, aniž by nejdřív řekl něco prďáckého.." Objektivně je to na tři hvězdy, ale postava G.Pearce si to nadhodnocení zaslouží. Věren nápisu na triku (Warning Offensive) je tou správnou esencí trojice Marlowe, McClane, Hallenbeck a kdybych snad někdy potřeboval odněkud utéct (zdravím, pane Carpenter), vyžádám si jeho a Snakea Plisskena. Dali by jsme si na třetinky vakuově balené jablko a pokecali o starých časech.. ()

Galéria (73)

Zaujímavosti (23)

  • Aby sa herci lepšie prispôsobili scénam a dokázali si predstaviť, ako budú vyzerať po postprodukcii, na zelené plátno boli nakreslené kulisy. (Greenpeacak)
  • MS-1 je i název pro sovětský lehký tank používaný ve druhé světové válce. (Jyrka)

Súvisiace novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (viac)

Reklama

Reklama