Reklama

Reklama

Slipknot: (sic)nesses

(koncert)
všetky plagáty

Recenzie (11)

GTS_PUNK 

všetky recenzie používateľa

Metalová deviatka z Iowy aj na tomto zázname koncertu z festivalu Download dokazuje, že všade kam príde, tam to zrovná so zemou. Masívna a agresívna energia najlepšieho svetového metalového monštra dokáže umlčať všetkých, ktorí sa postavia proti nim a ich armáde maggots, ku ktorej sa hrdo hlásim aj ja. Vymakané masky a texty odzrkadľujúce, že život nie je prechádzka ružovou záhradou - to je Slipknot. Areál Downloadu padol, 80 000 červov sa zbláznilo a vďaka tomuto záznamu to uvidia aj tvoje vnúčatá, ktoré budú fucked up in the head. Okrem skvelej hudby, slečien odhaľujúcich svoje poklady z pod trička a slovenskej vlajky, ktorú možno v dave vidieť, je to jeden z posledných záznamov koncertov s Paulom Grayom. Nech mu je zem ľahká. ()

COF_666 

všetky recenzie používateľa

Málokterá metalová kapela dokáže využít svůj čas na pódiu jako Slipknot. Ještě k tomu na festivalu! Strhující show, fantastické publikum a výborný zvuk. Ač nejsem bůhvíjaký fanda, tenhle koncert je fantastický. ()

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Asi sotva někdy budu fanouškem téhle kapely, ale musím uznat, že to těch devět maskovaných psychopatů v Doningtonu parádně rozjelo a (pokud vás nezajímají klávesáci) je to velmi dobře natočené i sestříhané. Snad jen rozmazávání obličejů slečnám, které ukazovaly prsa, PROTOŽE byly v záběru, je kravina. ()

Zaujímavosti (1)

  • Cap, čo sa objavuje v klipe Left Behind, je Shawnov. (LolopelS)

Reklama

Reklama