Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja priatelia, Steven Craven (Nick Eversman) a Nico Bradley (Jay Gillespie), si vyrazili do Mexika, aby si vyhodili z kopýtka. Jedného krásneho dňa sa však po nich akoby zem zľahla, a tak mexické úrady odovzdali ich rodičom to čo po nich ostalo, vrátane videokazety nahratej Stevom, na ktorej sú zdokumentované ich posledné dni. O rok neskôr sa obe rodiny stretnú na spoločnej večeri. Stevovej sestre Emme sa počas nej podarí nájsť záhadnú zlato-čiernu skrinku, ktorá sa nachádza aj na jednom z posledných záberov natočených jej bratom. Netušiac, čo za zlo sa v nej skrýva, začne sa s ňou hrať... (beso74)

(viac)

Recenzie (78)

3n3my 

všetky recenzie používateľa

Odpadom by som tento počin nenazval. Dokonca si myslím, že príbehom je deviatka na tom lepšie, ako jej nedávny predchodcovia. Mizerný začiatok filmu s ručnou kamerou ma ale vyplašil (ešteže sa v tomto trende nepokračovalo), taktiež herecké obsadenie nebola žiadna sláva (a maska Pinheada WTF?). Ale už spomínaný príbeh, nejaký ten náznak inovácie a slušný gore (vzhľadom na rozpočet) to nakoniec z bahna vytiahli a dopozeral som to bez najmenšej ujmy :) ()

Aargh 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě koukatelné. Scénář je na poměry série nadprůměrný, najdou se v něm neotřelé nápady i návrat k myšlenkám prvního dílu. Triky jsou solidní a Garcia se snaží z mála vydupat maximum, ale co naplat, když studio film odkleplo pouze kvůli udržení licence s miniaturním třistatisícovým rozpočtem. Zázraky neumí dělat nikdo a už vůbec ne se špatnými ochotnickými herci, neschopným kameramanem a výpravou na úrovni papundeklové televizní inscenace. A samozřejmě nahrazení Douga Bradleyho směšným šišlajícím panákem nedopadlo dobře; navíc příchody cenobitů z jiné dimenze vypadají spíš jako kdyby Pinhead vylezl ze skříně. I tak jsem ale ochotný tento díl posadit na roveň se slabšími předchozími díly, třeba s Bloodline. A pořád je o míle lepší než imbecilní Hellworld. (Pořadí: H1, H2, H3, H7, H6, H5, H10, H4, H9, H8) ()

Reklama

lykan9 odpad!

všetky recenzie používateľa

Když jsem viděl Pekelný svět, tak jsem si myslel, že nikdo nemůže nic horšího Hellraiserovi provést. Bohužel jsem se mýlil. Tvůrci Revelations se sice pokusili vrátit příběhem zpět ke kořenům, ale provedení nemohlo být horší.Tento film ničí již tak pochroumaný kult a opravdu bych byl rád, kdyby již nechali filmaři Hellraisera být a projevili mu tím úctu. ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

#9 Hellraiser. OK, nový Pinhead je směšný, ale těch pár záběrů s novými cenobity nebylo zase tak marných. Sama zápletka by byla dobrá a jako kratší povídka by mohla být i velice povedená, ale... to provedení je prostě liché. Nejsem zhnusená, ani uražená, jen doufám, že další plánovaný remake bude alespoň o fous lepší. Jak to vidím celkově: H8, H5, H4, H11, H7, H2, H6, H1, H3, H10, H9. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Momentálne ´´vyvrcholenie´´, ale bez ejakulácie. Čiže iba bolesť a utrpenie. Divácke. Preobsadenie Pinheada je najväčším problémom filmu. Aj keby ste na tú prdelatú tváričku toho herca nadžabali 20 kilogramov make-upu, stále bude vyzerať ako pedofilný strýko, ktorý si pri svojich chúťkach potrpí na železiarske pomôcky. Dajte prosím pokoj tejto sérii. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (6)

  • V USA vyšiel film na DVD a Blu-Ray diskoch so sloganom na obale odvolávajúcim sa na duchovné otcovstvo Cliva Barkera. Ten sa však na sociálnej sieti Twitter o filme uštipačne vyjadril, že toto dieťa nie je jeho. (beso74)
  • Doug Bradley, který ztvárnil Pinheada ve všech předchozích dílech filmové série, byl s nabídkou na roli osloven i tentokrát. Dlouho však váhal, scénář mu připadal nedokončený a nakonec roli definitivně odmítl kvůli nízké odměně, kterou přirovnal k „ceně lednice“. (gogos)

Reklama

Reklama