Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja priatelia, Steven Craven (Nick Eversman) a Nico Bradley (Jay Gillespie), si vyrazili do Mexika, aby si vyhodili z kopýtka. Jedného krásneho dňa sa však po nich akoby zem zľahla, a tak mexické úrady odovzdali ich rodičom to čo po nich ostalo, vrátane videokazety nahratej Stevom, na ktorej sú zdokumentované ich posledné dni. O rok neskôr sa obe rodiny stretnú na spoločnej večeri. Stevovej sestre Emme sa počas nej podarí nájsť záhadnú zlato-čiernu skrinku, ktorá sa nachádza aj na jednom z posledných záberov natočených jej bratom. Netušiac, čo za zlo sa v nej skrýva, začne sa s ňou hrať... (beso74)

(viac)

Recenzie (78)

petero 

všetky recenzie používateľa

Nový Hellraiser s budgetom 300,000 USD sa inak ako poloamatérskym filmom nedá nazvať. Vďaka tomu je Revelations ťažkou interiérovou dialógovou záležitosťou, ktoré osviežia, na daný rozpočet, celkom slušné vstupy pekelníkov. Bez Douga Bradleyho však Pinhead nemá to svoje čaro a tak dopozranie ďalšieho prírasthu do série je len splnenie si povinnosti fanúšika, bez ktorého sa kľudne dá žiť. ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa

#9 Hellraiser. OK, nový Pinhead je směšný, ale těch pár záběrů s novými cenobity nebylo zase tak marných. Sama zápletka by byla dobrá a jako kratší povídka by mohla být i velice povedená, ale... to provedení je prostě liché. Nejsem zhnusená, ani uražená, jen doufám, že další plánovaný remake bude alespoň o fous lepší. Jak to vidím celkově: H8, H5, H4, H11, H7, H2, H6, H1, H3, H10, H9. ()

Reklama

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Viděl jsem už mnohem větší sračky, takže proto hodnotím benevolentně. Kostra příběhu je na béčkový horror docela v pohodě, ale do pekel ho sráží ubohost jeho zpracování. Největší průšvih tohohle Hellraisera jsou rovnou měrou prkenní herci a televizně (=levně, sterilně, nepřitažlivě) pojatý vizuál - tohle není film, tohle je bezpohlavní televizní inscenace. Našlo se ovšem i několik málo dobrých okamžiků, jako třeba skalpování obličejů apod. ()

ricci.s odpad!

všetky recenzie používateľa

Toto je ešte strašnejšie ako najnovšie pokračovanie Kukuričných detí. Na starých častiach sa mi vždy páčili masky, gore, príp. v niektorých častiach pekné pekelné prostredie, ale tu vlastne nebolo dokopy nič. Snaha o "štipku" povestnej brutality by sa ku koncu možno našla, ale tie masky, na to sa nedalo pozerať. Najhorší bol samozrejme Pinhead, dostával som z neho záchvaty smiechu - čím sa tváril vážnejšie, tým pôsobil komickejšie. Kulisy nestoja za nič a celé to viac pôsobí ako inscenácia (veď čo som mohol čakať za pár šupákov, že). Takže to rovno mažem a budem sa radšej tváriť, že som tento paškvil nikdy nevidel a že nikdy nevznikol. (A strelím tu zo srandy aj svoj poradovník, takže: H2, H1, H3, H4, H7, H5, H8, H6, H9 :-D) ()

Andersis 

všetky recenzie používateľa

Lidi, na rovinu. S rozpočtem 300, 000 by si nevěděl rady ani Nolan (ikdyž ten možná jo, protože určitě bude mít známosti, ale ty Viktor nemá) A proto nesvádím vinu na režiséra, ale na studio, protože nechápu jak je možné, že chlápkovi co točil ucházející pokračování dali suché z nosa ? Takže herci jsou mizerní, ale né uplně. Prostředí je mizerné stejně jako výprava. Gore tam bylo a díky bohu nebylo digitální :) takže se na to dalo dívat, rozhodě bych to nezatracoval úplně. Ikdyž poprvé sem málem taky vyletěl. ()

Galéria (15)

Zaujímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo od září do října roku 2010 v americkém Los Angeles. (gogos)
  • V USA vyšiel film na DVD a Blu-Ray diskoch so sloganom na obale odvolávajúcim sa na duchovné otcovstvo Cliva Barkera. Ten sa však na sociálnej sieti Twitter o filme uštipačne vyjadril, že toto dieťa nie je jeho. (beso74)

Reklama

Reklama