Reklama

Reklama

Sú síce sestry, ale rozdielne ako noc a deň. Pragmatická Nora Dominguezová (Camilla Belleová) práve začína so svojou právnickou kariérou, rozmaznanú Mary (Alexa Vegaová) zaujímajú predovšetkým šaty a muži. Ich pohodlný život v bohatom Beverly Hills sa však veľmi nečakane skončí. Ich otec zomrie v deň svojich 55. narodenín, a tak sa obe sestry ocitnú vo finančnej núdzi. Musia opustiť svoj domov, presťahovať sa k tete a prispôsobiť sa životu uprostred mexickej komunity vo východnom Los Angeles, ktorému bol ich doterajší svet vzdialený svetelné roky. Zhýčkaná Mary má zo všetkého strach a nevie si zvyknúť. Nora ju presvedčí, aby dokončila vysokú školu a naučila sa po španielsky. Nový život má však aj svoje svetlé stránky, a to predovšetkým vďaka pohostinnej tetinej rodine, ochotnému susedovi a sympatickému Edwardovi Ferrisovi (Nicholas D'Agosto), Norinmu nadriadenému... (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (62)

Kingjiri 

všetky recenzie používateľa

"Už žádný nákupy. Žádná proteinová dieta. Chudý lidi jí karbohydráty." Nebyla to nakonec taková blbost, jak jsem očekával. To, že byl příběh předvídatelný od začátku do konce mi nevadilo tolik, jako právě konec, který byl v rámci žánrových klišé vyhnán až do extrému. Taky mi vadil patetický právnický boj za práva uklízeček, to mi přišlo hodně samoúčelný. V tomhle ohledu mi vůbec celý film přišel tak trochu jako agitace za práva mexické menšiny v USA. Chvíli jsem užvažoval nad třemi hvězdami, ale závěr mě přesvědčil, že dvě hvězdy budou tou správnou volbou. ()

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Romány Jane Austenové jsou převážně střety charakterů, takže fungují dodnes a klidně i přenesené do současnosti. Ale tohle byl špatný pokus. Uznávám snahu nenatočit úplnou červenou knihovnu, ale nakonec to v ní víceméně skončilo. Zlé a nepříjemné postavy z románu Rozum a cit se v tomhle filmu proměnily v karikatury a ty dobré zase ztratily jakoukoliv plastičnost. K tomu ještě snímku ublížily některé zmatené dialogy. P. S. Obvykle je mi to jedno, ale tady český překladatel vymyslel opravdu příšerný název. /5. 5. 12./ ()

Reklama

runner85 

všetky recenzie používateľa

Pamätám si jedno ráno, bol to ešte za mojich študentských čias a mali sme zrovna prax. Všetci pripravení na to čo nám opäť raz dajú robiť. Dostali sme sa úlohu založiť parenisko a teda aj šlapať hnoj ! :D A vtedy to prišlo ! Hneď sa ozvala jedna spolužiačka z mesta, že odmieta také dačo robiť, že nie je na to oblečená, šak prečo by aj bola, na prax sa treba krásne čisto obliecť :D ... no a pri pozeraní toho filmu som mal presne ten istý pocit, ta blonďavá nána na začiatku hneď zaperlila "Už žádný nákupy. Žádná proteinová dieta. Chudý lidi jí karbohydráty." ! Tak to býva keď bárz aké hovno má bohatého otecka ... Film si asi počas celej doby drží stabilné 2* lenže ten záver to tak neskutočne posral že mi je ešte stále nevoľno ... ()

Lama.Lama 

všetky recenzie používateľa

Překvapivě se z toho vyklubal svěží a zábavný romantický film... Byla jsem zvědavá na Wilmera Valderrama, mého oblíbence z That '70show, ale bohužel tady nedostal tolik prostoru. Jinak s ostatními herci z mého pohledu nebyl žádný problém. Se vším všudy je to perfektní oddychový film pro nedělní podvečer. ()

Dever 

všetky recenzie používateľa

Po hrozne unudenom a prespanom pondelku som sa večer rozhodoval aký film si vyberiem, a som rád, že som sa rozhodol práve pre tento. Aj keď som po 25minutách vedel ako táto romantická komédia skončí, aj tak mi veľmi spríjemnila večer a ja kvôli tomu nemôžem dať menej ako 4*......... Soundtrack Heitor Pereira: 1. Pacha Massive- Don’t Let Go ,2. Meme- Beat of My Own Song ,3. Xocoyotzin Herrera- El Mago Cardona ,4. Jess Penner- In The Stars ,5. Pacha Massive- Pachangueando ,6. Sara Valenzuela- Para Continuar ,7. Marta Gomez- Cielito Lindo ,8. Latin Bitman- Help Me ,9. Rey El Vikingo- Asi Yo Naci ,10. Stamic Quartet- Divertimento No. 17 ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (2)

  • Když se dívky stěhují ze svého domu, služka dává hlavní hrdince truhlu jejich otce, a přitom hlavní hrdinka ještě drží v pravé ruce nástěnku. Ihned následuje záběr z dálky, kde ale hlavní hrdinka žádnou nástěnku v pravé ruce nedrží. (Dlee)

Reklama

Reklama