Reklama

Reklama

Film Veľký zázrak vznikol na motívy skutočnej udalosti, ktorá zasiahla ľudí po celom svete. Rozpráva úžasný príbeh televízneho reportéra z malého mesta (John Krasinski) a zapálenej aktivistky (Drew Barrymore), ktorí sa spolu s podporou znepriatelených svetových mocností pokúsia zachrániť rodinu majestátnych veľrýb uviaznutých pod ľadovým príkrovom Severného ľadového oceánu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (27)

Trailer

Recenzie (80)

Aknah 

všetky recenzie používateľa

Nečekala jsem od toho nic, než jen další příjemnou oddechovou komedii ála Hollywood :) ale dostala jsem mnohem víc. Vážně a dojemně natočený film, který je založen na skutečné události mě mile překvapil :) Drew Barrymore mám ráda skoro ve všem, takže se mi líbilo, že tady si zahrála trochu vážnější roli a sedlo jí to i tak . Film se naštěstí vyhl trapným vtipům a uřvaným scénám, prostě krásně plynul a na konci vás dojala celá ta světová šaráda. ()

dezorz 

všetky recenzie používateľa

Greenpeace, ne-greenpeace; keby tie veleryby eskimaci boli byvali vylovili a zjedli, boli by usetrili americkej ekonomike tak 20.000 dolarov. Lenze greenpeace je greenpeace, tak ich za 20 milionov zachranili. Necudo, ze to americka ekonomika chce spat a kedze veleryby na to z hlboka kakaju, tak si to chce zobrat od divakov. Zatial to vyzera, ze priisli o dalsich 20 milionv. Tak to vyzera, ked je ekonomika nenazrana. Ako vravim, radsej mali tie veleryby zjest. ()

Reklama

tnp101 

všetky recenzie používateľa

Přiznávám, za normálních okolností bych šel do tří hvězd, ale mnoho místních reakcí se mi zdálo být až přehnaně negativních, takže maličko nadhodnocuji. Dobře, je to (až na jeden nečekaný zvrat) předvídatelné a jde svým způsobem o strašný kýč, ale možná i díky faktu, že líčí příběh inspirovaný skutečnou událostí, na mě film zafungoval - a pozor, to jsem vůči ždímačkám emocí často hodně kritický. Stopáž svižně odsýpala, animace velryb, pravda, nebyla očím lahodící, ale nešlo o překážku, která by zážitek degradovala, hudba pěkná, herci v pohodě a ani ten scénář nebyl úplně debilní - citelný mírný nadhled. Filmařsky solidní, příjemná jednohubka, kterou nic nezkazíte, ani pokud máme averzi vůči Greenpeace. Film je, mimochodem, ve výsledku mnohem lepší, než jak jej prezentují upoutávky. 70% ()

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Film Big Miracle nijako nevybočuje z hromady podobných, ale je natočený podľa skutočnej udalosti a preto je jeho hodnota o niečo vyššia. Mám rád veľryby a prial som si, aby to bol skvelý film. Problém je, že v podobných filmoch chýba akékoľvek prekvapenie a nezostáva nič iné len "pretrpieť" 100 minútový film, o ktorom vopred viete ako skončí. Taká Orka zabiják to je už iný level. 60%. ()

Tyny 

všetky recenzie používateľa

Moc jsem se těšila, až se na Máme rádi velryby podívám. I přesto, že začátek mi přišel zvláštní, vydržela jsem se na film koukat dál. Vprostřed filmu, kdy mělo být největší napětí s velrybami to prostě nebylo ono. Scénky s velrybami byli sice pěkné, ale to je tak všechno co můžete od snímku očekávat, jelikož celý film je mdlý a šíleně roztahaný. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (7)

  • V dnešnej dobe ľudia nechcú, aby snímky generované počítačom vyzerali skutočne. Chcú, aby vyzerali cool. "Išiel som do reality," hovorí K. Kwapis. (Cue1)
  • Natáčení probíhalo na Aljašce. (Weasley)
  • Štúdio Glasshamer bolo požiadané, aby postavilo obrovské pracovné modely troch veľrýb, ktoré dostali prezývku Fred, Wilma a Bam Bam. Asi najväčšou výzvou bolo pre štúdio vyrobiť niečo, čo sa nezačne rozpadať pri mínusovej teplote -20 °C a tak, aby hydraulika stále fungovala. (Cue1)

Reklama

Reklama