Reklama

Reklama

Bugcrush

Krátkometrážny / Dráma / Horor / Mysteriózny
USA, 2006, 36 min

Recenzie (5)

Dellamorte 

všetky recenzie používateľa

Najprv takto - je to síce horror , ale nie v pravom zmysle slova. Tá predtucha však robí svoju robotu kvalitne ako aj Carter , ktorý na to sakra má ! Mysteriózny len napol , aj to len kôli minutáži...rada by som totiž vedieť čo ďalej . Istá paralela Mi napadla s ďaleko starším snímkom.... Každopádne to bola 30 minútovka , ktorá Ma dostala skoro až za monitor. Mladučký samotár ovplyvnený červom ! v ľudskej koži naletí na bulíky a 3 - členná partička podivínov mu naivitu oplatí po svojom... Neviem , asi ma dostal ten skvelý cast ( hlavne to naivné poupátko ). Herecky skvelé , nasnímané nadpriemerne , na kraťas ( škoda ) bola minutáž akurátna ....no ale tá divácka pachuť - tak tú budem cítiť ešte dlho. P.S. A že čo je BUGCRUSH ? Pozri a pochopíš. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

V mém případě se jedná o půlhodinovou nudu a to i přesto, že samotný příběh má možná i onu „zákulisní myšlenku“ která zde ovlivnila několik tříhvězdičkových hodnotících, nicméně v mém případě to nemělo zřejmě kýžený efekt. Nudil jsem se nejen během samotných dialogů, ale i samotného děje a osahávání bradavek jednoho borce druhým – tak to šlo už úplně mimo mě. Máme tu sice „červí/housenkovou“ pointu v závěru, ale na horor/mysteriózní podívanou to vidím na hodně velký podprůměr… ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Priam som chcel virtuálne otočiť list a navrhnúť tvorcom, že takto to nejde a pretočiť celý tento kraťas k tomu pravému hororovému obrazu svojmu. Ukecané bludy. ()

Marqta 

všetky recenzie používateľa

A tohle bylo jako co? Asi mi něco uniklo, nebo jsem to prostě jen nepochopila. Podivný film "o housenkách". Jediné co za něco stálo, byla kamera. Půl hvězdičky. ()

Reklama

Reklama