Reklama

Reklama

Vtáčí úlet

  • Česko Ptačí úlet (viac)
Trailer 4

Moriaky chcú zvrátiť dejiny!
Dva odvážne moriaky Reggie a Jake vymyslia mimoriadne ambiciózny plán na záchranu svojich životov. Pokúsia sa zmeniť dejiny! Chcú sa vrátiť v čase späť do minulosti, aby zachránili seba a ďalších svojho druhu od predčasného konca na pekáči a následne na sviatočných stoloch. Ukradnú vládny stroj času, vrátia sa do sedemnásteho storočia a na oslave, ktorá založila tradíciu budúceho národného sviatku Dňa vďakyvzdania, odstránia zo sviatočného stola morky raz a navždy!
Príbeh dvoch neobyčajne odvážnych moriakov, ktorí zosnujú ambiciózny plán. Cieľom ich misie je cestou do minulosti zmeniť históriu a  zachrániť seba a ďalších svojho druhu od predčasného konca na sviatočných stoloch. Reggie je naivný, no dobrosrdečný moriak, ktorý pred sviatkami žije so svojím kŕdľom. Mnohí z jeho druhov sa už zmierili s osudom, že čochvíľa skončia na pekáčoch a budú súčasťou sviatočného stola. Reggie však tomuto osudu unikne. Prezidentova dcéra si ho vyberie ako šťastného moriaka, ktorý "dostane milosť". A tak Reggie odchádza do prezidentského sídla v Camp David, aby spolu s prezidentom a jeho rodinkou prežil aj on slávnostné chvíle na vysokej nohe. Reggieho luxusný životný štýl sa však skončí skôr, než stihne zahundrať „hudri-hudri". Jake, veľký silný moriak, má totiž veľmi dôležitý plán, ktorý si vyžaduje Reggieho súčinnosť. A tak ho napriek jeho nevôli z nového domova unesie. Cieľ je jasný - spoločne musia ukradnúť vládny stroj času, vrátiť sa do sedemnásteho storočia a na oslave, ktorá založila tradíciu budúceho národného sviatku Dňa vďakyvzdania, musia odstrániť zo sviatočného stola morky raz a navždy! (TV JOJ)

(viac)

Videá (24)

Trailer 4

Recenzie (99)

Pignon 

všetky recenzie používateľa

Synopse trochu stojí na vodě, ale vykreslení světa krocanů má své kouzlo. Jsou tam fakt asi 4 velmi vtipná místa. "To je tátova sekretářka, má ho hrozně ráda, ale nesmí se to říkat nahlas" Honění červené tečky směčkou loveckých psů coby snaha odlákat je od pronásledování a krocaní bodyguard, který se k nim přidá je taky milá blbůstka. Rodičkovské varování: Děti do 7 let na to neberte, jenom se ptají a ničemu nerozumí. ()

teseth 

všetky recenzie používateľa

Ptačí úlet má asi hlavní a tu nejdůležitější výhodu, že jsem ho viděl po Frozen. Proto mi příběh krocanů připadl jako vlahý déšť po úmorném měsíci vedra. Bylo osvěžující vidět, že pár lidi dokáže zapojit do tvorby scénáře mozek a vytvoří příběh s několika zvraty, hromadou humoru a dobrým nápadem na závěrečné vyvrcholení. Děj rychle odsýpá a vychutnáte si i několik fakt skvělých vtipů, kterým se většina nahlas zasměje!!! A ač někteří nadávají na animaci tak ta rozhodně není tak špatná jak mnozí tvrdí. Krom toho oko a prezidentova dcerka byly hustý!!! ()

Reklama

terordemon 

všetky recenzie používateľa

Priemerný animák o moriakoch ktorý cestujú časom, lebo už nechcú byť vyvražďovaní a barbarsky zjedení. Typický šablónový príbeh ktorý je plný klišé a neprináša nič nové. Ešte k tomu vykráda Avatar. A ten koniec je dobrá somarina. Ale občas som sa aj celkom zasmial. Vegetariánom sa to bude asi páčiť viac ()

Xmilden 

všetky recenzie používateľa

Jistě stejně jako mě každého překvapí že tohle nemá nic společného s válečnou klasikou Velký útěk. Jedná se o originální a poměrně často vtipnou kravinku, které se daří solidně překvapovat dějovými zvraty. Těžko si vzpomenu kdy na mě naposledy nějaký animák působil takhle neokoukaně. Většinou nemám problém po pár minutách určit jakým směrem se bude následující děj ubírat. Malý šok mě způsobilo, když krocan Reggie potkává po návratu do současnosti své další a další Já. Hodnocení mě příjde trošku nefér a tak přihodím hvězdičku. 70% ()

B!shop 

všetky recenzie používateľa

Trailer se mi libil, ale tak nejak jsem pro jistotu moc necekal, navic hodnoceni tu taky neni nijak vysoky. Jenze ona to nakonec byla skvela komedie. Pribeh je fajn, dokaze zaujmout a neni az tak vylozene blbej. To uz se neda rict o vetsine foru, ty jsou totiz na hranici infantilnosti, obzvlast, kdyz vetsina hrdinu ma iq tykve. Jenze zaroven to je skvele zabavny, spouste foru se da nahlas zasmat a dej svizne odsejpa. Animace je na perfektni urovni, hudba v pohode. Takze vlastne nemam na co si stezovat, pro me jeden z nejzabavnejsich animaku minulyho roku. ()

Galéria (132)

Zaujímavosti (8)

  • Jednu z postav namluvil také Danny Carey, bubeník progressive metalové kapely Tool. (Corpsegrinder)
  • Hlavní animátor navštívil v rámci přípravy na film farmu v Texasu, kde sledoval a dokonale poznal život opeřenců. (jenik71)
  • Původní název filmu byl Turkeys. (Illuminare)

Reklama

Reklama