Reklama

Reklama

Moriaky chcú zvrátiť dejiny!
Dva odvážne moriaky Reggie a Jake vymyslia mimoriadne ambiciózny plán na záchranu svojich životov. Pokúsia sa zmeniť dejiny! Chcú sa vrátiť v čase späť do minulosti, aby zachránili seba a ďalších svojho druhu od predčasného konca na pekáči a následne na sviatočných stoloch. Ukradnú vládny stroj času, vrátia sa do sedemnásteho storočia a na oslave, ktorá založila tradíciu budúceho národného sviatku Dňa vďakyvzdania, odstránia zo sviatočného stola morky raz a navždy!
Príbeh dvoch neobyčajne odvážnych moriakov, ktorí zosnujú ambiciózny plán. Cieľom ich misie je cestou do minulosti zmeniť históriu a  zachrániť seba a ďalších svojho druhu od predčasného konca na sviatočných stoloch. Reggie je naivný, no dobrosrdečný moriak, ktorý pred sviatkami žije so svojím kŕdľom. Mnohí z jeho druhov sa už zmierili s osudom, že čochvíľa skončia na pekáčoch a budú súčasťou sviatočného stola. Reggie však tomuto osudu unikne. Prezidentova dcéra si ho vyberie ako šťastného moriaka, ktorý "dostane milosť". A tak Reggie odchádza do prezidentského sídla v Camp David, aby spolu s prezidentom a jeho rodinkou prežil aj on slávnostné chvíle na vysokej nohe. Reggieho luxusný životný štýl sa však skončí skôr, než stihne zahundrať „hudri-hudri". Jake, veľký silný moriak, má totiž veľmi dôležitý plán, ktorý si vyžaduje Reggieho súčinnosť. A tak ho napriek jeho nevôli z nového domova unesie. Cieľ je jasný - spoločne musia ukradnúť vládny stroj času, vrátiť sa do sedemnásteho storočia a na oslave, ktorá založila tradíciu budúceho národného sviatku Dňa vďakyvzdania, musia odstrániť zo sviatočného stola morky raz a navždy! (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

fimler

fimler (hodnotenie, recenzie)

A první slepičí úlet zůstane tím nejlepším napořád a né nějaká cipovina o cestovaní v čase a zachránění nějakých krocanů.A už vůbec nechápu když jsou to krocani proč se to jmenuje slepičí úlet prostě  jednoduše je to úplná blbost která se radši neměla ani točit!

na príspevok reagoval beba789

MartinezZ

MartinezZ (hodnotenie, recenzie)

Jsem jediný, kdo má déja vu a neví přesně proč? Ale tohle sand už někde snad bylo, ne? Krocani, ty žluté ochranné kombinézy...?

na príspevok reagoval beba789

Reklama

Reklama