Reklama

Reklama

Čo keby vás ten, koho milujete, doslova a do písmena nespoznával? Dokázali by ste si získať jeho srdce aj po druhý raz?
Po úraze žena nespoznáva svojho manžela, a on musí bojovať o jej lásku znova, celkom od začiatku, akoby sa stretli po prvý raz. Príbeh nakrútený podľa skutočnej udalosti.
Paige a Leo sú mladí novomanželia, ktorí sú do seba až po uši zamilovaní a žijú spokojným životom umelcov v Chicagu. Jednej zimnej noci sa počas víchrice stanú účastníkmi dopravnej nehody. Leo vyviazne bez škrabanca, ale úraz hlavy pripraví Paige o všetky spomienky na vzťah s manželom. Keď sa preberie z kómy, Leo je pre ňu cudzí človek. Zrazu prestala byť ženou, ktorú Leo dôverne poznal a nespoznáva nič zo svojho súčasného života. Leo sa náhle ocitne v bolestnej situácii človeka, ktorý musí znova rozdúchať plameň svojej životnej lásky a znova sa uchádzať o srdce svojej milovanej manželky. Aj keď je šanca, že sa jej pamäť vráti, takmer mizivá, Leo sa nevzdáva. Rozhodne sa začať celkom od začiatku a chová sa k Paige tak, akoby sa zoznámili iba pred chvíľou. Z Paige sa po nehode stala znovu mladá študentka práv, ktorou bola aj pred piatimi rokmi, skôr než sa spoznali. Leo dúfa, že keď sa už raz do seba zamilovali, podarí sa to znova. Je to výzva, ktorá preverí jeho vieru v lásku a v posvätný sľub, ktorý je súčasťou každého svadobného obradu - sľub, že manželia zostanú spolu navždy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (7)

Trailer 2

Recenzie (564)

Zíza 

všetky recenzie používateľa

Rachel je stejná jako už tolikrát, ale jí prostě - podle mého názoru - takové typy hrdinek sednou. Channing mi nevadil, nic bravurního ale nepředvedl. Ono asi ani nebylo co. Film je takový uloudaný, nudný, umolousaný, bez výrazné chuti. Nic tomu nevlilo do žil život, pořád to zůstáválo v rovině, kdy se očekává nějaká změna, akce, která stejně nepřišla. Jak jsem tak na to koukala, nijak zvlášť se nebavila. A to jsem na to byla hodně zvědavá. Tak první zklamání z roku 2012. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Štyrmi hviezdičkami pri romantických filmoch šetrím, ale tu sa celkom hodia. DENNÍK JEDNEJ LÁSKY je, aj napriek očividnej snahe, neprekonaný, ale Navždy spolu má všetko na svojom mieste. Dokonca aj povinné klišé žánru (rozchod, tajomstvo) je znesiteľne a hlavne rýchlo podané. Ťažšie sa mi prehrýzalo americkou špecialitou vylievania si srdca svojim kamarátom (a kamarátkam). Film má pár pôsobivých i roztomilých scén. Takmer na úrovni LÁSKA A INÉ ZÁVISLOSTI... ()

Reklama

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

Rachel McAdams od dob, kdy šaškovala ve filmech jako Hot Chick dospěla závratnou rychlostí a k mé nelibosti jde od jedné Hollywoodské pecky k druhé, jelikož právě ona je snad jedinou viditelnou chybou na téhle sympatické romantické drámokomedii podle předem jasného a nalajnovaného scénáře.Další film, který funguje výrazně v páru a při romantickém muckání, nebýt toho, zřejmě by bylo moje hodnocení poněkud menší, ale ve vztahu se asi nakonec ze všech chlapů stanou nakřáplí romantický dušičky, i když je pravda, že mě kdejaká přeslazená muckárna dokázala zaujmout už dřív.Tejtum mi překvapivě hodně sedl a přesto, že se jeho žena chovala jako naprostá píča, jsem mu tu snahu věřil a přál mu šťastný konec, už jen pro to, že Scott Speedman je tu fakt výstavní sova Pálená.Romantický kýč který funguje.75%. ()

JohnCZ 

všetky recenzie používateľa

Slušná, ale hodně neoriginální romance hrající spíše na dramatickou strunu a s přehnaným množstvím cukru, díky čemuž Tatum místy působil až trochu komicky. Rachel McAdams to sluší jako vždy, ona se pro tyhle role snad narodila. Jako celek to je řemeslně dobře odvedená práce, ale chybělo tomu něco navíc. The Vow hodně rychle zapomenu. ()

MáŠa 

všetky recenzie používateľa

Světe, div se, líbilo se mi to. Člověk si snad jen říká, že je to moc přeslazený, chlápek moc dokonalý, ta proměna ženy v minulosti málo vysvětlená, takže nepůsobí moc uvěřitelně, ale to si dokážu představit, že spoustě lidí bude naopak vyhovovat. Romantický filmy nevyhledávám a tento jsem v klidu snesl. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (12)

  • Severoamerické tržby dosáhly 125 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 196,1 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama