Reklama

Reklama

VOD (1)

Čo keby vás ten, koho milujete, doslova a do písmena nespoznával? Dokázali by ste si získať jeho srdce aj po druhý raz?
Po úraze žena nespoznáva svojho manžela, a on musí bojovať o jej lásku znova, celkom od začiatku, akoby sa stretli po prvý raz. Príbeh nakrútený podľa skutočnej udalosti.
Paige a Leo sú mladí novomanželia, ktorí sú do seba až po uši zamilovaní a žijú spokojným životom umelcov v Chicagu. Jednej zimnej noci sa počas víchrice stanú účastníkmi dopravnej nehody. Leo vyviazne bez škrabanca, ale úraz hlavy pripraví Paige o všetky spomienky na vzťah s manželom. Keď sa preberie z kómy, Leo je pre ňu cudzí človek. Zrazu prestala byť ženou, ktorú Leo dôverne poznal a nespoznáva nič zo svojho súčasného života. Leo sa náhle ocitne v bolestnej situácii človeka, ktorý musí znova rozdúchať plameň svojej životnej lásky a znova sa uchádzať o srdce svojej milovanej manželky. Aj keď je šanca, že sa jej pamäť vráti, takmer mizivá, Leo sa nevzdáva. Rozhodne sa začať celkom od začiatku a chová sa k Paige tak, akoby sa zoznámili iba pred chvíľou. Z Paige sa po nehode stala znovu mladá študentka práv, ktorou bola aj pred piatimi rokmi, skôr než sa spoznali. Leo dúfa, že keď sa už raz do seba zamilovali, podarí sa to znova. Je to výzva, ktorá preverí jeho vieru v lásku a v posvätný sľub, ktorý je súčasťou každého svadobného obradu - sľub, že manželia zostanú spolu navždy. (TV JOJ)

(viac)

Videá (7)

Trailer 1

Recenzie (564)

evulienka3 

všetky recenzie používateľa

Zaujímalo by ma či sa scenáristi tohoto príbehu rozprávali z párom, ktorý je v závere uvádzaný ako inšpirácia pre jeho natočenie, mne to totiž vychádza tak, že nie. Skôr to vo mne vzbudilo dojem, že si kdesi v novinách prečítali akési obrysy ich príbehu a ten nám takto nádherne sladko a britko napísali a potom natočili no a potom, aby sa nepovedalo tak poprosili o pár o nejakú fotku, aby to vyzeralo aký je to úžasný film....žiaľ nebol. Absolútne nevyužitý námet bez akejkoľvek skutočnej hĺbky. Občas sa tam síce mihli zaujímavé momenty a náznaky hlbšej myšlienky, žiaľ však zostalo len pri nich a následne boli zašľapané ďalším "nevšedným" dejom. Málokedy siaham po takomto hodnotení avšak po úplnom dopozeraní to u mňa nedosiahlo bohužiaľ pomaly ani úroveň priemerného romantického filmu, ktorému dávam zvyčajne tri hviezdičky, pretože toto mohlo a malo byť niečím iné a výnimočné, ale nebolo a preto dávam len dve. ()

Pepinec 

všetky recenzie používateľa

Jedno óóóbrovitánské klišé, jehož jedinou naději zabíjí ne zrovna šťastně zvolený překlad názvu. Channing je sympatický, Rachel miluju, natočeno dobře, hudba výborná, spousta sladkých řečí a závěje křišťálově čistého sněhu. Přesto se nedostavilo pražádné mrazení v zádech nebo touha vytrhnout sousedovi jeho holku a vybrečet se jí na rameno... Inu, když se moc tlačí na pilu, větev se zlomí. ()

Reklama

klerik 

všetky recenzie používateľa

Štyrmi hviezdičkami pri romantických filmoch šetrím, ale tu sa celkom hodia. DENNÍK JEDNEJ LÁSKY je, aj napriek očividnej snahe, neprekonaný, ale Navždy spolu má všetko na svojom mieste. Dokonca aj povinné klišé žánru (rozchod, tajomstvo) je znesiteľne a hlavne rýchlo podané. Ťažšie sa mi prehrýzalo americkou špecialitou vylievania si srdca svojim kamarátom (a kamarátkam). Film má pár pôsobivých i roztomilých scén. Takmer na úrovni LÁSKA A INÉ ZÁVISLOSTI... ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Každý z ústředního kvarteta (beru i Sama Neilla a Jessicu Lange) dostane svých pár minut na hereckém výsluní. Asi nejvíc překvapí Channing Tatum, který neprudí v každé druhé scéně, jak tomu bylo dřív. Je sympaticky civilní, jeho role je uvěřitelná a stejně jako většina postav nedělá překotná rozhodnutí. Škoda ale, že všechno musí vypadat až moc hezky a nechce moc diváka namáhat nějakou „přidanou hodnotou“. I přes několikero zavrávorání v druhé polovině téhle romanci, která jde předvídatelnou cestou, divák leccos zbaští, ale litovat toho zas tolik nebude. ()

hansel97 

všetky recenzie používateľa

Celou dobu se snímek tváří poměrně realisticky, konzistentně a mile bez obrovského tlačení na emoce, čehož jsem se bál. Jenže "nečekaný" konec, který se stane tak rychle, že ani nestihnete mrknout mi celkem vadil. Docela dobře se to ale veze na Tatumovi a McAdams, od něj jsem slušný výkon opravdu nečekal. ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (12)

  • Většina dámských kabelek použitých ve filmu byla vyrobena speciálně pro potřeby filmařů kanadskou specializovanou společností Imperfect Indulgence. (Conspi)
  • Severoamerické tržby dosáhly 125 milionů amerických dolarů, celosvětové pak 196,1 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama