Reklama

Reklama

Dvojitý agent

  • Česko Dvojitý agent (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Kvôli vyšetrovaniu tajomnej vraždy amerického senátora, ktorý bol zabitý spôsobom charakteristickým pre sovietskeho nájomného zabijaka známeho pod krycím menom Cassius, sa Paul Shepherdson (Richard Gere), agent CIA vo výslužbe, spojí s mladým agentom FBI Benom Gearym (Topher Grace). Shepherdson, ktorý celú svoju kariéru strávil sledovaním Cassia a jeho súperov, žil až doteraz v presvedčení, že Cassius je dávno po smrti. Preto veľmi neochotne preberie prípad po svojom bývalom nadriadenom Tomovi Highlandovi (Martin Sheen) - rozhodnutý dokázať, že jeho teória je i napriek novým poznatkom pravdivá. Agent Geary si medzitým preštudoval Cassiove staré záznamy vo zväzkoch FBI a fascinovaný jeho príbehom spísal diplomovú prácu o sovietskom zabijakovi. Na rozdiel od Shepherdsona Geary verí, že sa Cassius znovu vynoril na scéne a že jeho krvavé besnenie bude pokračovať. Kým Shepherdson s Gearym prechádzajú miesta zločinu, postupne odhaľujú stopy, ktoré naznačujú, že Cassius možno nie je tým, za koho ho po celý ten čas považovali. Kvôli jeho dvojitému životu sa ocitajú v smrteľnom nebezpečenstve... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Ježíši, další hysterickej intelektuál, co v kavárně rozebírá, co viděl ve filmovým klubu. Jdi radši zase zízat na černobílý artový sračky, ty experte.

na príspevok reagoval Lacike

Absolute

Absolute (hodnotenie, recenzie)

Je-hehe, lololol, lidská blbost je nebetyčná :-) To je fakt vtipný, kolik lidí tu brečí, že je trailer jeden velkej spoiler, a přitom vůbec nevěděj, která bije :-)

Ano, trailer nám vyzradí něco o filmu, ale ne, nejedná se o žádnej ultra spoiler :-) Prostě normální trailer navnazující na film. Trailer bez jediného "spoileru" (nastínění, o čem asi tak film bude) je dementní slideshow s hercema a dalšími obrázky... což může člověka navnadit ke koupi obrázkového kalendáře, ne lístku do kina / placce s filmem :-)

 

vegetol.mp: +1

ostatní: -10

 

:-)

chochi18

chochi18 (hodnotenie, recenzie)

Do pitche , aky chuj robil trailer v ktorom, je cela pointa filmu.... A pritom film vyzera byt vyborny....

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Kolik jste viděli filmů???  A viděl ten film někdo, že tady všichni jako stádo tvrdí, že ten trailer odhaluje pointu? Jako napadlo vůbec někoho, že tam těch zvratů může být víc,  než jen jedna "velká pointa"?  Už vidím toho režiséra, jak ten film dopytlíkuje a pak tu hlavní pointu všem vybleje v traileru. Možná by lidi měli víc přemýšlet a mít víc důvěry ve scénáristy, kteří mají na kontě pár solidních filmů. Tohle je špionážní thriller, ne Ordinace v Růžový zahradě, bože. Tady se očekávají dějové zvraty. A mimochodem, ten zvrat co je v traileru vidět, je ve filmu údajně záležitost prvních 15ti minut

Rocky88

Rocky88 (hodnotenie, recenzie)

Tak tenhle trailer podobně jako mnozí přede mnou nechápu. Proč je jeho součástí i takovejhle spoiler??? Záměr autorů opravdu nepobírám.

Isomut

Isomut (hodnotenie, recenzie)

Som sklamaný z traileru, clekom som sa tešil zo začiatku, ale teraz sa to môže kľudne hodnotiť už len z toho traileru. Veď o čo tam ešte pôjde? Hlavná postava je prezradená, tak o čom potom_?

Tony-Z

Tony-Z (hodnotenie, recenzie)

driftm: Jo, ale minimálně jeden zvrat byl prozrazenej. Ten, že se Gere tváří jako onen agent KGB (nebo čeho). Trailer měl skončit na tom, že po tom agentovi pátrá.

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Vadriano

Vadriano (hodnotenie, recenzie)

presne tak... ten trailer to cely pokazil. vypadalo to na velmi slusnej film a oni tam daji takovej spoiler? to me mrzi ze jsem se na trailer podival.

Americ

Americ (hodnotenie, recenzie)

To si robia srandu? vykecat pointu v trailery? No ale vyzerá to dobre , snaď na tom ešte niečo bude.

Medwídek

Medwídek (hodnotenie, recenzie)

A už není potřeba chodit do kina xD buď je trailer prostě hloupost anebo celá pointa filmu... pravda, možná proto se na film podívám, abych to zjistil x)

 (hodnotenie, recenzie)

Ku*va ja doběhnu do toho jejich ********** hollywoodu a někomu rozkopu držku! Už druhý film, který má tak debilní trailer - za chvíli se člověk bude bát si je vůbec pustit aby měl z filmu nějaké překvapené.... už běžím!

Tony-Z

Tony-Z (hodnotenie, recenzie)

Souhlas, je to spoiler. Na to už se člověk nemusí dívat. Jestli tam bude nějaký překvapení, tak až v úplným závěru.

 (hodnotenie, recenzie)

To snad ani není možný. Takhle pokazit už celkový dojem z filmu, úplně špatně udělaným trailerem. Myslím že už nás nemá co překvapit.

solid

solid (hodnotenie, recenzie)

Aneb proč nenatočit zbytečný film, když trailer přece nic neprozradil =D Btw, že bude Gere ten uličník jsem tušil od chvíle kdy uškrtil toho prvního chlápka =D.

Wolvering

Wolvering (hodnotenie, recenzie)

Proč sem si nepřečet diskuzi, nějak mi na začátku chybí červeným písmem bacha spoiler. Nemáte někdo neuralyzer :-)

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

DtX

DtX (hodnotenie, recenzie)

Takže už víme všechno, tak proč se na to dívat? ACH JO

Reklama

Reklama