Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (31)

plagát

Tajomstvo kruhu čarodejníc (2011) (seriál) 

Nemám vo zvyku hodnotiť seriál po prvých dvoch dieloch ale nejako cítim že kvalita hore nepôjde. Hrozne nudné a predvídateľné . Ovšem fanúšikovia twilightu, si to možno obľúbia. 2* za uvodnu znelku a vizuálnu stránku.

plagát

Súboj Titanov (2010) 

Skôr mi to pripomína fakt drahý pilot k nejakému seriálu než ako samostatný film . Hlavne postavy si protirečia a správajú sa nelogicky. Ukázať pre nich emócie je takmer nemožné vid. Sam worthington ala Perseus (pripomínajúci skôr sociopata ktorý na vyvraždenie rodiny, reaguje jedným hlasným zrevaním a v ďalšej scéne je už úplne v poriadku) hraje zrejme podľa prirucky: ako sa stať hercom za 30 minút. Clash of the tittans je skvelým príkladom toho že pre dobrý film nestačí zelene plátno a známy herci ,Celkovo 45% .

plagát

Pestúnka v akcii (2010) 

Takmer rovnaké ako žanrovo podobny Pacifier. Je mi naozaj ľúto ked vidím ake role v poslednych rokoch musí Jackie Chan brať.

plagát

Cigánske srdce (2007) (seriál) odpad!

Aáách 200 častí,Bože prečo sa nám vysmievaš??

plagát

Tetsuo (1989) 

Tak v tomto prípade naozaj neviem či je tento film úplnou kravinou alebo geniálnym dielom,prikláňam sa však k tej prvej možnosti keďže nič geniálne som tam nepostrehol,chlap s vrtákom namiesto penisu ma nijako neohúril, tu 1* dávam za prekvapivo zaujímavú hudbu.

plagát

Temný rytier (2008) 

Po Batman a Robin som dúfal že ďalší Batman už neuzrie svetlo sveta, no po vynikajúcom Batman Begins som si naopak prial opak a keď som sa dopočul o pokračovaní bol som na nadšení no zároveň som mal obavy o to,že Temný rytier nebude dosahovať kvalít Burtonovho vynikajúceho Batmana,no po zhliadnutí DK sa moje obavy rozplinuly, priznám sa bol som ohúrený geniálnou dokonalosťou a precíznosťou s akou Nolan postupoval,jeden s mála filmov v ktorých záporak svojou charizmou a vynikajúcim hereckým umením vytlačil ostatných hercov vrátane samotného batmana.U mňa zatiaľ najlepšie komikxové spracovanie (100%).

plagát

Earth (2007) (TV film) 

Tak toto je prvý dokumentárny film ktorý som si pustil sám a z vlastnej vôle a popravde bol som ohúrený krásnym prostredím,vynikajúcou hudbou či skvelým komentárom pri ktorom to všetko prežívate zo silným emotívnym zážitkom (100%).

plagát

Posledný drak (1985) odpad!

Posledný drak je filmom mnohých tvári,no všetky sú odpudivé a páchnu,herci tu ovládajú Kung fu asi tak ako ja,dej je tu natoľko predvídateľný že vám stačí zhliadnuť prvých 5 minút filmu a vám musí byt jasné ako sa film skončí pre mna absolútna strata času ( -35%).

plagát

V siedmom nebi (1996) (seriál) odpad!

Tak tento seriál som v dectve nenávidel,už len obyčajný pohľad na dokonalú rodinku vo mne vyvolával len odpor,ale neostalo to len pri tom ako seriál pokračoval pocit blízky dáveniu vo mne vyvolával každý člen rodiny Kendenovcov ,z môjho hľadiska by mali tento stupídny seriál zakázať z dôvodu vymývania mozgov ( -55%).

plagát

Walker, texaský ranger (1993) (seriál) odpad!

Spomínam si ako som tento seriál tak námatkovo sledoval to bolo ešte pred pár rokmi,no už v tedy som pochopil že debilita tohto seriálu nemá hraníc,idiotský Chuck Norris ktorý svojím karate porazí každého protivníka bez toho aby si čo i len pošpinil kabát nám tu len ukazuje aký je podpriemerný herec ( -15%).