Reklama

Reklama

Scooby-Doo: Záhada jazernej príšery

(TV film)
  • Česko Scooby Doo! Prokletí nestvůry z jezera (viac)
všetky plagáty
Trailer

Fred, Velma, Daphne, Shaggy a samozrejme Scooby Doo majú cez leto brigádu v country klube. Lenže ľudia sa začnú čoskoro sťažovať, že ich terorizuje žabie monštrum a začnú sa diať čudné veci. (TV Markíza)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (46)

Spooner odpad!

všetky recenzie používateľa

A tohle vzniklo proboha proč? Z Velmy je tupá Asiatka, z blonďáka Freda černovlasý pako chodící bez trička a místo vtipného pátrání po strašidlech zde dostaneme milostné párování hlavní čtveřice. Tedy to, co žádný fanda animáků nikdy nechtěl vidět. Větší zprznění klasického animáku ještě nikdy nevzniklo. ()

Lilloos 

všetky recenzie používateľa

V klidu si podřimuju u rádoby vtipné dětské detektivky, když vtom se začnou zhmotňovat myšlenky hlavních hrdinů do poskakujících barevných obrázků a do toho začne Shaggy vřískat nějakou napodobeninu Moonlight Shadow. Pořádné hudební zábavy se však dočkáme až na konci, kdy si trsnem v retro stylu. Vážně byla jezerní obluda tak odporná, nebo to zapříčinila jen má nenávist k žábám? Každopádně když ještě začne blinkat...Sice se děsně milujeme, ale víš co, budem jenom kámoši, aby to prostě zapadalo do toho, co tvrdíme už přes 30 let. A když na konci odhalili pachatele, které ho jsem tipovala už od první scénky, samolibě jsem se zaradovala. Za to ta hvězda. ()

Reklama

runner85 

všetky recenzie používateľa

Televízia Angelika sa rozhodla, že dnešné príjemne sviatočné dopoludnie spríjemní aj malým divákom, preto ich donútila aby vstali ešte skoršie ako do školy, aby už o 6:50 stihli túto Americkú pakovinu ... videl som z toho asi len poslednú polhodinu, ale i tá ma presvedčila, že tieto filmové verzie za nič nestoja ... ()

petrik11 

všetky recenzie používateľa

Ako starý priaznivec Skúbyho, či kresleného alebo hraného, považujem tento film za desný prepadák. Už vo filme Scooby-Doo! The Mystery Begins nasadil režisér do hlavných úloh mimoriadne nesympatické kvarteto. Asi sa mu títo herci zapáčili lebo aj v tejto pátračke sa kvarteto "hercov" vo filme trápilo (a najmä diváka), vtipnosť nahradila trápnosť. Vysvetliteľnú záhadu tentokrát nahradil prihlúply nápad zaradiť populárnu tému čarodejníc a nesympatickým počinom bolo zachrániť nevýrazný dej "súbojom pohlaví". Od zaradenia do odpadu pomohlo len, že ide o Scoobyho. ()

noriaki 

všetky recenzie používateľa

Dobře, vím že že si za to můžu sám, ale neodolal jsem a pustil si i druhý díl. A kupodivu nedopadl tak špatně. Velmě to sekne ještě víc, Daphne je ještě zrzavější, viděl jsem Uhuru a zahrál si i Jefferson D'Arcy. Zápletka je pořád stupidní, stejně tak humor, ale pro mě ten film určený nebyl takže si nebudu stěžovat. Slibuju že případné třetí pokračování už vynechám. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama