Reklama

Reklama

Hellsing: The Dawn

(seriál)
  • Japonsko ヘルシング The Dawn
všetky plagáty

Recenzie (8)

pursulus 

všetky recenzie používateľa

Zcela zbytečné.¬         57 % je průměrné hodnocení horního tisíce uživatelů na IMDb (jeden z nejdůvěryhodnějších zdrojů hodnocení na filmových databázích, více o tom v první části "O hodnocení" na mém profilu). To hovoří o jasném zkreslení zde na ČSFD (76 % je OPRAVDU moc na tak slabý doplněk předchozích konsistentních seriálů Hellsing).¬                 Můj osobní názor je, že nic kromě dalších pár zisku do kapsy neopravňovalo udělati tuto krátkou a zcela zbytečnou sérii. Její shlédnutí nic nepřinese, k původním seriálům má se to jako chutná potrava k jejímu výkalu. ()

animaxis 

všetky recenzie používateľa

Docela zajímavé vysvětlení pár faktů z Hellsing Ultimate. Nečekejte že to bude mít něco společného s původním seriálem a vlastně takhle mini série ani není nutností. Pokud vás ovšem zajímá kde se v Ultimate vzali nacisté, tak by byl dobrý nápad shlédnout i tuto sérii. Je to povedené a normálně bych dal jen 4 hvězdičky, ale má to atmosféru Hellsing a proto pátá. ()

Reklama

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa

E01: V prvej epizóde sa dozvieme, že zakladateľ organizácie Hellsing vie počítať. Bez Alucarda, zato s drzým mladým Walterom. Predstavenie situácie a postáv bez bitky je skoro až nuda. 40% E02 Walter rpredvádza časť svojho umenia, je toho však málo. 40% E03 Fillery sú ako vždy urážkou. Chaos v postavách ešte väčšou. 20% Celý projekt The Dawn je len pomrkávaním na fanúšikov známeho anime bez výraznejšej scény. ()

TomX2 

všetky recenzie používateľa

Pôvodne mal tento trojdielny špeciál bližšie priblížiť udalosti, ktoré sa odohrali 50 rokov pred dejom pôvodného seriálu, avšak nemá žiadnu informačnú hodnotu a vo výsledku tak ani nie je potrebné ho vidieť. Naviac sa tu človek nedočká hororovej atmosféry, ktorú mal starý Hellsing, ani brutality a parádnej akcie, ktorou vynikal Hellsing Ultimate. Naopak, v prvej epizóde sa nič nedialo, druhá len mala upútať pre ďalšiu epizódu, a tá bola len taká "polovičatá", keďže druhá polovica slúžila už len ako reklama na nový autorov projekt. Nakoniec je tak tento špeciál len zbytočným a človek sa bez neho pokojne zaobíde. ()

Fordzy 

všetky recenzie používateľa

Výživný i když bohužel nekompletní prequel k Hellsing Ultimate. Uvidíte mladého Waltera, staré dobré nácky a možná se ukáže i Alucard v zajímavé podobě. Třetí díl obsahuje reklamu na Drifters . Pokud chcete znát konec, tak odkáži na mangu. 75% ()

Zaujímavosti (1)

  • Druhá polovica tretej epizódy slúžila ako reklamná upútavka na Drifters (2016), chystaný projekt Hirana Kouty, autora seriálovej predlohy. (TomX2)

Reklama

Reklama