Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Od svadby Giselle a Roberta uplynulo už pätnásť rokov, ale Giselle prišla o ilúzie ohľadom života v meste. Rozhodnú sa presunúť svoju rozrastajúcu rodinu do ospalého mestečka Monroeville v snahe nájsť rozprávkovejší život. Bohužiaľ, jej nádeje sa nenaplnia. Predmestie má svoje nové pravidlá a svoju miestnu včeliu kráľovnú Malvinu Monroe, vďaka ktorej sa Giselle ešte viac cíti, že nezapadá. Zo zúfalstva, že sa jej nedarí nájsť svoj šťastný koniec, využije mágiu z Andalasie a premení celé mesto na skutočnú rozprávku, čím ohrozí budúce šťastie svojej rodiny. Giselle vedie závod s časom, aby kúzlo zvrátila a pochopila, čo šťastný koniec pre ňu a pre jej rodinu skutočne znamená. (Disney+)

(viac)

Diskusia

dvdi

dvdi (hodnotenie, recenzie)

no ja osobne sa necham prekvapit. Dufam ze bude dobra hudba klasicka. Proste ja to este neodsudzujem.

johhny007

johhny007 (hodnotenie, recenzie)

Asi je jasný , že je to dost blbost za 1 rok natočit film , který nemá ani uzavřený scénář . Podle mě i kdyby 2 byla tak to bude stát za starou belu , protože na tom budou chtít jen a pouze vydělat ;)

Conspi

Conspi (hodnotenie, recenzie)

AndreyCSFD: V záplavě obdobných 'plánovaných' námětů mi naskakuje husí kůže. A beztak se to bude odsunovat, až to nakonec nevznikne díky neadekvátním požadavkům ze strany tvůrců.

oveckaoa

oveckaoa (hodnotenie, recenzie)

Jsem rád že je pokračování ale proč to točí panebože režisérka takové sračky jako je 27 šatů

Reklama

Reklama