Reklama

Reklama

Maxihra

(relácia)
všetky plagáty

Televíznu šou vysielala v roku 1997 Markíza.
Pomocou telefónnych prijímačov bolo možné ovládať postavičku zvanú Crash Bandicoot napríklad na závodoch motoriek.
Moderovali Andrej Bičan a Dagmar Dianová. (Cappuccino)

Recenzie (56)

albionlady 

všetky recenzie používateľa

Geniálna súťaž, pozerala som to vždy, a hoci som tam nikdy nezavolala (lebo naši ma strašili, že to bude stáť milióny a aj tak sa tam nedovolám), vždy som mala nervy z detí, ktoré to nevedeli ovládať - ja by som to isto vedela o sto percent lepšie :D. Bičan bol skvelý, a stále som sa tešila na jeho čítanie záverečných titulkov. Bendy Micuš, štartuj, Cicuš! :) ()

Petike 

všetky recenzie používateľa

Relácia môjho detstva. Nostalgia, čo dodať. :-D Áno, kašľať na určitú dávku product placementu, áno, Bičan bol najzábavnejší zo všetkých moderátorov (ale mal som rád aj ostatných). P.S. Podobne ako pri iných reláciách, ktoré najprv produkovala STV a potom sa presunuli do TV Markíza, aj pri tejto nastal po presune do Markízy rýchly pád v kvalite (moderovanie, spontánnosť, atmosféra) a prestalo to byť ono. ()

Reklama

the_weaver 

všetky recenzie používateľa

Zábavné komentovanie a napínavé sledovanie diváckych výkonov v pestrých úrovniach hry Crash Bandicoot ovládanej klávesami telefónu.↵  Andrej Bičan kraľoval žánru (zábavného komentovania priebehu počítačových hier) dávno pred tým, než prišla trapošská elita youtuberov typu PewDiePie, Achievement Hunter či Selassie, ktorí zábavu nahradili pretekmi o to, ako sa pre peniaze čo najviac verejne zostudiť. ()

Furmi 

všetky recenzie používateľa

Každodennou zábavkou detí 90. rokov (keď sa cena playstation1 hýbala okolo 10 000sk) bolo sledovanie a neustále volanie do Maxihry. Show bola celkom zábavná pri hre Crash bandicoot s Bičanom (ktorého nemusím). Akurát ma dosť frustrovalo to že niektoré deti aj napriek úplnej primitívnosti ovládania (4 tlačidla na telefóne) to proste hrať nevedeli a to z istej miery dosť kazilo celkový zážitok a dojem. 60% ()

Zombiepod 

všetky recenzie používateľa

Nedávno som sa po veľmi dlhej dobe dopracoval v internetovom archíve k tomuto klasickému televíznemu programu, ktorý ponúkol obrovskú zábavu či už deťom, alebo odrasteným hráčom videohier, za vecné ceny. Maxihra je programom, ktorý sa žiaľ netešil toľkej sledovanosti aby slávil väčší úspech a mohol si dovoliť pretrvať na obrazovkách dlhšie, čo je obrovská škoda, pretože vo svojej dobe to bol hit. ()

Reklama

Reklama