Reklama

Reklama

Texaský kat

  • Česko Texaský kat (viac)
Trailer 1

Dvaja detektívi z oddelenia vrážd v Texase, pragmatický Mike Souder a jeho policajný kolega Brian Heigh z New Yorku, vyšetrujú sériu neobjasnených úmrtí, ku ktorým došlo v oblasti močarísk zvanej Vražedné polia. V najnovšom prípade nezvestného dievčaťa zo susedného okresu však nemajú žiadne stopy, dokonca ani jej telo. Keď ale zmizne Anne, mladé dievča, ktoré si Brian vzal do opatery, obom detektívom je jasné, že ju musia hľadať vo Vražedných poliach. Ani jeden z nich si však nemôže byť istý, že sa odtiaľ vrátia živí. Z Vražedných polí nevedie cesta späť... (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (157)

tron 

všetky recenzie používateľa

Nakrútila to dcéra Michaela Manna, otec to produkoval - a je to cítiť. No, bodaj by nebolo pri takejto konštelácii. Tvrdé chlapské priateľstvá, dobre oblečení a vystresovaní muži, pre ktorých je práca všetkým a kvôli tomu si neváhajú ničiť vzťahy, aj súkromie. Dcéra po otcovi prevzala talent na vizuálne nápady (príchod nočnej hmly), ale inak sa ešte má čo učiť. Potešila ma silná, naliehavá a pôsobivá atmosféra. Škoda, že sme sa nedozvedeli viac o „Poliach“, podľa ktorých sa ostatne film volá a ktoré sú viacerými postavami v priebehu deja popisované takmer až ako hororová kulisa. Scenár nič moc, vyústenie slabé. ()

sulimo 

všetky recenzie používateľa

Některý filmy by člověk měl sledovat slepej, poslouchat hluchej a to jen pod podmínkou, že před tím asi nikdy žádnej jinej film neviděl a neslyšel, pak je tohle pětihvězdičkový luxus. Nevim, co to mělo být. Atmosférou si to až neuvěřitelně neúspěšně hrálo na Sedm, onou sociální tématikou v čele s teenagerem, kterej nic nemá, nikdo ho nechce a snaží se přežít, to pravděpodobně aspirovalo na druhý Winter's Bone - opět nesmírně neúspěšně. A do toho všeho máte dva vyšetřující policisty, kde se jeden permanentně vzteká a druhej nic nedělá, k týhle směšný dvojici připočtěte totálně zbytečnou a přehrávající Jessicu Chastain a máte výsledek, který dost pravděpodobně nestojí ani za tu jednu hvězdu. ()

Reklama

Radka_86 

všetky recenzie používateľa

Navnazena dvojicí výborných herců hlavních rolích jsem plna očekávání shlédla tuto krimi záležitost a ??? A pořádné zklamání. Většinu filmu jsem byla znuděná a zdeptaná nezáživností celého příběhu. Bylo to celé nějaké odfláknuté. Chtěla jsem dát jen jednu hvězdu, ale z úcty a vroucí lásky k Samu Worthingtonovi přihazuju ještě jednu. ()

MontyBrogan 

všetky recenzie používateľa

Nie som zástancom príliš stručných komentárov, ale niekedy sú proste postačujúce. Tu by som napríklad najradšej urobil copy+paste môjho komentára na The Art of Getting By. Aj takýchto filmov sa to týka. Niečo medzi krimi-thrillerom a hixploitation, ale v tomto prípade plné strojeného herectva a dialógov "šuštiacich papierom". Väčšinu filmu sa hovorí len o tom, čo sa už stalo a keď sa konečne stane niečo nové, možno to na chvíľu zaženie nudu, ale zároveň je to klišé takej intenzity, že by mi prišlo prirodzené maximálne tak v béčkovom filme. Ktorý by ale mal podstatne menej zaujímavý casting a asi by som ho nikdy nepozeral. Slabé 2*. Niekedy sa neoplatí púšťať do filmu len kvôli jednej obľúbenej pubertálnej herečke. :) ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

(26) Priemerne, no nie vyslovene špatné spracovaný "hunt for a serial killer" s hereckým obsadením, ktoré sa už v dnešných časoch v kategórii "C" neosadzuje. Čo má však tento snímok spoločného s "Ash vs Evil Dead" či s "Cabin in the Woods" to je pre mňa ďaleko väčšia záhada, ako jeho samotné rozuzlenie. (X) krát som pridával filmy do kategórie "podobné", pričom moje žiadosti boli nevedno prečo zamietnuté, a preto ma vždy náramne teší, keď zo seba spravíte dokonalých idiotov aj bez môjho pričinenia. Na jedno unudené poobedie stráviteľné .. ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (6)

  • Skutoční detektívi, ktorých stvárňuje ústredná dvojka, sa objavili v epizóde The Killing Fields z roku 2011 relácie 48 hodin (od r. 1988). (Real Tom Hardy)
  • V rámci přípravy na své role navštěvovaly Sheryl Lee a Chloe Moretz rehabilitační centrum pro drogově závislé. (oje)
  • Film sa inšpiruje sériou desiatok nevyriešených vrážd mladých žien počas niekoľkých dekád južne od Houstonu v oblasti prezývanej "killing fields." Po vydaní filmu sa dokonca podarilo niekoľko vrážd vyriešiť. (Real Tom Hardy)

Súvisiace novinky

Reklama

Reklama