Reklama

Reklama

Brotherhood

Trailer

Starší študenti bratstva Sigma Zeta Chi prijímajú medzi seba "zelenáčov". Jedna z úloh je nabehnúť so zbraňou v ruke a maskou na tvári do večierky a ukradnúť z pokladne presne 19 dolárov a 10 centov, ktoré symbolizujú rok vzniku bratstva. Všetko je dohodnuté, všetko pripravené. Pri každej vybranej večierke a benzínke stojí jeden "starý" s presne odpočítanou sumou a v pištoli nie sú náboje. No študenti pri poslednom testovanom "mladom" zastavia omylom na nesprávnom mieste. (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (92)

Immortal17 

všetky recenzie používateľa

Napětí od začátku až do konce, to na filmech opravdu miluju, jelikož to není zase až tak časté, většinou se zpočátku vlečou jako guma a teprve za půlkou se rozjedou, v "Brotherhood" má děj však neuvěřitelný spád. Trevor Morgan svou roli zahrál dokonale a ani ostatní herci nezůstali svými hereckými výkony pozadu. Pro zatím to není zase až tak známý film, ale věřím, že nakonec bude patřit mezi ty nejlépe hodnocené. Už jen díky názorné ukázce co všechno se může při neplánované loupeži podělat. ()

Avalon820 

všetky recenzie používateľa

Odsýpající, nadupaný a dobře zahraný thriller o bandě nesympatických nedospělých sociopatů - vysokoškoláků. Nevím jak přesněji definovat v jedné větě tento film. Líbilo se mi nekončící napětí a naléhavost hereckých výkonů, naproti tomu ale stojí fakt, že to celé je "jen" o partě nehorázných blbečků, se kterými zkrátka nemohu sympatizovat. Tím pádem nemám ani vůli přát si, aby hlavní hrdinové dospěli k (pro ně) dobrému konci a to je pak vlastně sledování ničeho a k ničemu. Ona ani zápletka není kdovíjak oduševnělá a ve výsledku jí tedy ani sebelepší slupka nepomůže. Bohužel. I když to bych chtěl po bezmála šestasedmdesáti minutovém filmu asi trochu moc. ()

Reklama

Sfinkter 

všetky recenzie používateľa

Nadupaná jízda, která ve střední pasáži mírně ztratí dech, ale opravdu jen na chvilku. Uzemňující závěr stojí za to, i když budete muset překousnout několik mírně přehrávaných dialogů. Jinak talentovaní mladí herci, rafinovaná zápletka a skvělé tempo v odpovídající stopáži. Nestihnete si dojít ani na záchod. ()

mm13 

všetky recenzie používateľa

Rozčuľovali ma nenormálne, ale to nie je nikoho chyba, tie postavy také mali byť. Plus skvelý koniec (...som totiž tiež úplne zabudol... a či to o mne niečo svedčí? ... nieeee, isto nič vážne... skrátka som na nich všetkých kašľal... a ani to nie je moja chyba, z môjho pohľadu to presne tak malo byť). ()

Copacabana 

všetky recenzie používateľa

Brotherhood má neskutočné tempo a napätie, ženie sa doslova ako nezastaviteľný vlak. Vidno, že herci boli talentovaní, no prišlo mi že trochu prehrávali, až vyzerali hystericky, čo samozrejme pôsobilo miestami smiešne. K príbehu nemám čo dodať, bol pútavý, nenudil, až som si hovorila, že vlastne to by sa mohlo aj niekedy stať. Zhrniem to ako veľké prekvapenie a odporúčam. ()

Galéria (9)

Zaujímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo v americkom meste Arlington, ktoré sa nachádza v štáte Texas. (MikaelSVK)
  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Untitled Roslyn Project. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama