Reklama

Reklama

Najlepší kamaráti Rick a Fred (Owen Wilson a Jason Sudeikis) sú obaja ženatí už pekných pár rokov. Keď začnú doma prejavovať známky nespokojnosti, rozhodnú sa ich ženy (Jenna Fischer a Christina Applegate) pre odvážny krok k záchrane ich manželstiev: udelia manželom "týždeň bez záväzkov" – teda týždeň úplnej slobody, kedy si môžu robiť čokoľvek budú chcieť. Bez otázok. Najprv sa to zdá ako splnený sen, ale Rick a Fred čoskoro zistia, že ich očakávania od života „singles“ sú úplne mimo realitu. (TV Markíza)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (370)

cukorek 

všetky recenzie používateľa

Konečne sa našiel niekto v tom našom vesmíre, kto konkurenčne vystúpil a porazil obrovskú kopu filmov o tom aké majú ženy problémy s manželmi, aké sú z toho vyšťavené, nepochopené a nešťastné po pár rokoch manželstva. Veľa momentov v tomto filme mi pripomenulo moju realitu, takže viem ako sa manželky snažia riadiť a plánovať činnosti svojho manžela, ktorému neostáva nič iné len si vytvoriť hrošiu kožu, aby odolal všetkým nápadom a náletom svojej "domácej stíhačky". Zapojenie starého rockera s fascinujúcim zmyslom pre výber dievčat, ktorý ich s presnosťou odstreľovača odhaľoval ako aj nervovo zrútený priateľ Leigh výborne doplnili dobre rozbehnutý rodinný príbeh. Už dlho som sa tak nepobavil, takže zaslúžených 70 %, čakám na týždeň bez záväzkov. ()

O´Neill 

všetky recenzie používateľa

Docela pohodová odreágovačka, která však kromě pár dost parádních scén nenabídne v podstatě nic jiného. Jasně, Owen Wilson i Jason Sudeikis hrajou své roly skutečně na jedničku, potom zde máme opravdu pěkné ženské herecké obsazení, ale bohužel, když nemáte fajnový scénář, tak ani námět (který měl potenciál být opravdu vtipným filmem), či herecké obsazení z filmu neudělají top filmy. Suma sumárům, mělo to na to, být to mnohem lepší. Takhle jen velice průměrné tři hvězdy. ()

Reklama

campix 

všetky recenzie používateľa

Úplný prototyp podpůrměrné komedie, ve které nenaleznete prakticky zajímavého a rozhodně ne nic, čím by se Hall Pass odlišil od ostatních filmů této kategorie. Bohužel zde najdete jenom nesympatický cast, nesympatické charaktery, šablonovitý děj, nevtipné situace a spoustu hloupých momentů. Jediný světlý moment je asi Alexandra Daddario, která je ale žalostně nevyužita. Tady není naprosto o čem. Zbytečný film. ()

Jordan 

všetky recenzie používateľa

Klasický Farrellyovci v netradične myšlienkovo ženskej no humorom mužsky podanej easy komédii na sobotný večer, ktorej dominuje správňak/slušňák wilson, pár tradičných fekálnych fórov a niekoľko vydarených slovných prestreliek a dialógových vtipov, morálne ponaučenie no žiadne extra tlačenie na pílu a príjemný soundtrack. ()

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Nemám ráda filmy, které z dospělých chlapů dělají věčné kluky, co sami nic nezvládnou a musí mít rozumné ženy za zadkem, aby je životem postrkovaly správným směrem. Klišé a stereotypy se sice v komedii využít dají, ale měla by nabídnout něco víc, aby byla vtipná. Tenhle snímek něco navíc nabídl. Jenomže jen kluzký a nechutný humor a to doslova. Jakože vtipné jsou tam scény se sra..m na golfovém hřišti nebo průjem v koupelně. Nikdy více. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (8)

  • Keď Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) ležia na hotelovej izbe a rozprávajú sa, beží v televízore film Bournov mýtus (2004). (Insomnia)
  • Režisérská dvojice bratrů Farellyových často do svých filmů zahrnuje sportovní hvězdy. Otce Maggie si ve filmu zahrál Dwight Evans, dlouholetý baseballový hráč Boston Red Sox. (orkadimenza)
  • Ve 41. minutě filmu, kdy sedí Rick (Owen Wilson) a Fred (Jason Sudeikis) v baru, je možné si povšimnout při odchodu přátel svítivého banneru „Pilsner Urquell“. (JarynCZ)

Reklama

Reklama