Reklama

Reklama

Céline Dion: Strhujúce turné

(koncert)
  • Česko Celine: Očima světa (viac)
Trailer
Hudobný / Dokumentárny
USA, 2010, 117 min

Hrajú:

Céline Dion

Pridajte sa k Céline Dion na jej ceste do dvadsiatich troch štátov naprieč piatimi kontinentmi. Nechajte sa strhnúť veľkolepou šou a nezameniteľným hlasom počas jej koncertného turné Taking Chances! (TV Doma)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (7)

Autogram 

všetky recenzie používateľa

Céline Dion je malá nenápadná žena s veľkým hlasom. Hudobný žáner nie je celkom mojím štýlom, ale niektoré skladby sú v jej podaní absolútne famózne, často sú to prevzaté veci. Tento film sa ani nedá označiť ako koncert, kompletných skladieb počas dvoch hodín zaznie asi len sedem. Väčšinu tvorí pozadie koncertného diania, stretnutia s tímom a dobročinná činnosť ako boj proti rasizmu alebo záchrana ohrozených zvieratiek. Nemálo sa propagujú aj miesta konania koncertov. Dosť ma pobavilo, koľko času sa venovalo problémom s češtinou pri nácviku pokriku na pražskom koncerte, či je správne Praha alebo Praho. Len tri hviezdy musím dať preto, že moja túžba po hudbe zostala značne neuspokojená. Nohy má krajšie ako Tina Turner, ale All By Myself malo zaznieť kompletné. – Kompletné skladby: I Drove All Night, I'm Alive, Show Must Go On, River Deep Mountain High, I Will Always Love You –––– Je to správně, Praho?! ()

harfuska 

všetky recenzie používateľa

Celine je bohyňa spevu. Má charizmu, dobré srdce, krásny vzhľad, ale hlavne má jedinečný a nádherný hlas. Obdivujem túto pozoruhodnú ženu a tíško jej závidím... ()

Reklama

Mamie 

všetky recenzie používateľa

Pohled do zákulisí jednoho strhujícího turné jedné úžasné kanadské popové divy. Céline zde opět ukazuje, že je skvělá nejen po stránce pěvecké, ale i po té lidské. ()

nascendi

všetky recenzie používateľa

Nepatrím medzi fanúšikov Céline Dion, ale tiež si nemyslím, že naspievala iba pieseň do Titanicu. Sympatické bolo, keď film začínal skladbou z mojej éry (Roy Orbison I Drow All Night), všimol som si, že u skladby, ktorá preslávila Ikea a Tinu Turnerovcov (River Deep, Mountain High), napodobovala Tinin charakteristický pohyb nôh po javisku. Hudobná zložka bola veľmi striedma a obsahovala väčšinou iba krátke ukážky z jej repertoáru. Ukážok z jej mimokoncertnej činnosti bolo na môj vkus priveľa a ak by som nepreskakoval reklamy nie som si istý, či by som trojhodinový film zvládol dopozerať. Záver koncertného turné bol dojemný a ukázal, že peniaze za turné neboli zarobené ľahko. Možno na film po nejakej dobe zabudnem, ale neľutujem, že som si ho pozrel. ()

Patw 

všetky recenzie používateľa

Perfektní od A do Z. O něco víc jsem poznal Céline. Celé je to perfektně a zajímavě sestříhané takže se člověk ani nenudí. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama