Reklama

Reklama

Riečne príšery - Season 3 (2011) (séria)


The Mutilator (S03E01)

(epizóda)

Obsahy(1)

V tajuplnej džungli na ostrove Nová Guinea došlo v nedávnej dobe k niekoľkým desivým fatálnym útokom. Dvaja muži boli v miestnej rieke, keď im neznámy tvor odhryzol ich „citlivé miesta“, v dôsledku čoho vykrvácali. Jeremy Wade cestuje do tohto neznámeho regiónu, aby tieto prípady vyšetril a zistil, aký tvor sa skrýva za miestnym označením „ball cutter“. Hlboká a neprístupná džungľa tohto ostrova je však len veľmi málo preskúmaná a Jeremy tak nemá tušenie, aké tvory tu môžu žiť. To, čo ale nájde, ho veľmi prekvapí... (ČSFD)

(viac)

Zaujímavosti (9)

  • Jeremy spomenie, že v Afrike chytil rybu, ktorá zabíja ľudí v rieke Kongo. Odkazuje tým na epizódu Demon Fish. Spomenie aj zamorenie severoamerickej rieky tolstolobikom bielym z epizódy Killer Snakehead a sumca veľkého v Španielsku z epizódy European Maneater. (Hodnotim)

Riečne príšery - South Pacific Terrors (2015) (epizóda) (S07E05)

  • Jeremy v tejto epizóde odkazuje na mnoho svojich predošlých vyšetrovaní. Spomenie útok z Kolumbie, ktorému sa venoval v epizóde Colombian Slasher. Hovorí tiež o novozélandských úhoroch z epizódy Flesh Ripper. Ďalej sa zmieni o troch invázijných druhoch, ktorých vyčíňanie postupne zmapoval v epizódach Killer Snakehead, The Mutilator a European Maneater. A nakoniec spomenie aj svoje stretnutie so sumcom menom goonch, ktorému bola venovaná epizóda Killer Catfish. (ČSFD)

Reklama

Reklama