Reklama

Reklama

Riečne príšery - Season 1 (2009) (séria)


Killer Catfish (S01E02)

(epizóda)

Obsahy(1)

Jeremy Wade cestuje ku rieke Kali, aby tu vyšetril správy o ľuďoch, ktorí záhadne zmizli pod hladinou. Jeho pozornosť sa čoskoro uprie na diablovho sumca. Jeremy má podozrenie, že vďaka miestnym zvykom pochovávať ľudí v rieke sa môže táto ryba prikrmovať na ľudských pozostatkoch a dorastať do obrovských rozmerov. Aby to dokázal, musí vyloviť takú veľkú rybu, aby bola schopná zabiť človeka. (ČSFD)

(viac)

Zaujímavosti (6)

  • Táto epizóda bola natočená ako prvá, dokonca ešte predtým, než vznikol nápad natočiť celý seriál o vyšetrovaní riečnych príšer. (ČSFD)

Riečne príšery - South Pacific Terrors (2015) (epizóda) (S07E05)

  • Jeremy v tejto epizóde odkazuje na mnoho svojich predošlých vyšetrovaní. Spomenie útok z Kolumbie, ktorému sa venoval v epizóde Colombian Slasher. Hovorí tiež o novozélandských úhoroch z epizódy Flesh Ripper. Ďalej sa zmieni o troch invázijných druhoch, ktorých vyčíňanie postupne zmapoval v epizódach Killer Snakehead, The Mutilator a European Maneater. A nakoniec spomenie aj svoje stretnutie so sumcom menom goonch, ktorému bola venovaná epizóda Killer Catfish. (ČSFD)

Reklama

Reklama