Reklama

Reklama

Dámsky magazín STV

(relácia)
  • Slovensko Dámsky magazín

Obsahy(1)

Publicistický – informačný prúd informácií, príspevkov, reportáží, rozhovorov. Základ tvoria publicistické žánre, ktoré sa striedajú s aktuálnymi informáciami. Relácia odpovedá na aktuálne otázky a problémy v rôznych oblastiach: pracovno-právnych, sociálnych, zdravotných, v oblasti zdravovedy a školstva. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (12)

MM_Ramone odpad!

všetky recenzie používateľa

Iveta Malachovská, Soňa Mullerová, Andrea Vadkerti, Kveta Horváthová a Karin Majtánová - päť stárnucích fúrií, ktoré sa hrajú na dámičky. Nesympatické ženy. Príšerné moderátorky. Jedna horšia ako druhá. Strach a hrôza. Viem, že nie som cieľovou skupinou pre reláciu verejnoprávnej televízie s názvom "Dámsky magazín STV", ale aj tak to bez výčitiek svedomia označím ako odpad! ()

corona 

všetky recenzie používateľa

Dobré na zabitie voľného času pre mamičky na materskej a ženy na dôchodku. Len pani Malachovskej treba povedať, že my ženy, ktoré sme sa nenarodili také múdre a dokonalé ako ona, by sme sa radi aj od občas celkom zaujímavých hostí, niečo dozvedeli: "Ale toto ja nepotrebujem vedieť", "Toto ja predsa viem", však Iveta??? ()

Reklama

peiton 

všetky recenzie používateľa

Docela k svetu relácia,poobedná oddychovka,pekné štúdio.Uvoľnená atmosféra na rôzne témy,pri ktorých sa človek dozvie veľa zaujímavých vecí s úst odborníkov.Moderátorská štvorka - no koment ... ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Tento magazín založený na informáciách a nasledovných táraninách o ničom, je symbol slabej úrovne, toho čo na verejnoprávnej televízii ľudia kritizujú. Dámy v zrelom veku, ktoré čo to už v televízii "preskákali", avšak mne nie veľmi sympatické. Mne tento magazín prišiel jednoducho po všetkých stránkach veľmi prázdny. ()

Marina111 

všetky recenzie používateľa

Tvorcovia majú zrejme veľmi skreslený pohľad na životy dám, respektíve skreslený pohľad na význam slovo "dáma". Schválne, čo je to za ženu, ktorú baví každodenne sledovať takýto blábol vyplnený bezobsažnými kecami o ničom ? No neviem, ale myslím, že toto by malo uraziť každú slečnu / dámu, ktorá za existenčný problém nepovažuje "trendy farby tohto leta" alebo najlepšie recepty na kokteily ... Bŕŕŕŕ. ()

Galéria (1)

Zaujímavosti (1)

  • Moderátorky Karin Majtánová, Soňa Müllerová, Iveta Malachovská a Kvetka Horváthová dostávali za program mesačne viac ako 2 000 eur. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama