Reklama

Reklama

Insane, The

všetky plagáty
Krátkometrážny / Horor
Veľká Británia, 2006, 12 min

Obsahy(1)

Príbeh Johna Vincenta, bývalého policajného detektíva, ktorý zbavuje mesto gangu vrahov. Tí ho prenásledujú a snažia sa ho zabiť. Alebo je to inak? (Mes-siah)

Recenzie (7)

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Neprikláňam sa k pomerne nadšeným kritikám. Je to nudné, remeselne málo kvalitné a pointa ma neohúrila ( ale to zrejme asi nikoho ). ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Krátky príbeh, ktorý vyhral hororovú kategóriu na festivale Comic-Con 2008 pôsobí ako hororovejšie ladený Max Payne, s menším dôrazom na príbeh, ktorý však vynahrádza skvelé technické spracovanie. Hlavná postava ex-policajta behajúceho po prázdnom meste je obsadená na úrovni a slušne potiahne celých 12 minút, dokonca sa to vďaka nemu úspešne mieša z hororu do noirového štýlu. Výber protivníkov na ktorých hlavný hrdina narazí je vcelku rôznorodý a zaujímavý, objavia sa aj zábavné psycho úlety. Finále a celková pointa sú však podľa mňa predvídateľné a príliš ma nenadchli, ale tvorcovia to do "deja" aspoň slušne zakomponovali, ukázali a viac-menej uzavreli. Inak je to ale podarená vec, ktorá stojí za pozornosť. ()

Reklama

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Nekompromisní „skoro“ detektiv a bandička nejrůznějších „psychopatů“ pobavili vcelku slušnou akcí, jen do zmíněného Maxe do mělo sakra daleko. Nicméně se zde podařilo vytvořit docela sympatickou atmosféru a akci. Jen ta kvalita kamery za moc nestála a trošku mi pokazila celkový prožitek z tohoto krátkometrážního kousku. Průměrný short který neurazí, ale ani zvlášť nenadchne… ()

foundation 

všetky recenzie používateľa

Keď u 12 minútového kraťasu poviem že na 100 percentnú údernosť by to malo byť o polovicu kratšie tak asi nebude všetko v poriadku. Ale dobre, špatné to nebolo, ani vizuálom, ani herecky, ani pointou ( ktorá aj keď nie je z kategórie ,,extra,, ma potešila najviac, keď uť nič iné, aspoň to nebolo všetko samoúčelné). Za pozretie to stojí ale hory doly sa nekonajú ani tu. ()

Zaujímavosti (1)

  • Víťaz "Comic Con 2008: International Independent Film Festival" v kategórii Najlepší horor. (Mes-siah)

Reklama

Reklama