Reklama

Reklama

Sladkosti, kuriatka, chlpaté ušká a... Nefalšovaný rokenrol! Oh, a samozrejme nechýba ani sám veľký The Hoff! :-) Mladý ušiačik E.B. to ako zajačí tínedžer nemá práve najľahšie – jeho otec je totiž sám veľký Veľkonočný zajac osobne, ktorý riadi obrovskú tajnú čokoládovňu na výrobu chutnučkých a sladučkých veľkonočných zajkov, kuriatok, vajíčok a iných lahodných dobrôt, bez ktorých by Veľká noc nebola Veľkou nocou... Nuž a E.B. má jedného dňa, vlastne už zakrátko, prevziať vedenie rodinnej fabriky! Lenže on sníva o niečom úplne inom, chce sa totiž stať bubeníkom rokenrolovej kapely – a tak večer pred plánovanou „korunováciou" jednoducho utečie z domu! A aby i splnil svoj sen, vyberie sa na jediné miesto na svete, kde sa sny plnia doslova na počkanie – do Hollywoodu! Tam sa zoznámi so sympatickým rojkom Fredom (James Marsden), ktorému síce tiahne na tridsiatku, no ešte stále býva u svojich rodičov a márne sa pokúša nájsť si svoje miesto v živote. Nedarí sa mu dokonca ani len nájsť si nejaký zmysluplnú prácu, a tak si momentálne zarába na živobytie ako, ehm, v podstate ako lepší domovník, správca usadlosti, upratovač, skrátka dievča pre všetko v jednom luxusnom sídle! To v praxi znamená jediné – dohliadnuť, aby v každú dennú i nočnú hodinu bolo všetko absolútne tip-top, ako zo škatuľky. To sa ale ľahko povie a ťažšie dodrží, keďže Fred v podstate nemá inú možnosť, ako poskytnúť E.B.-mu útočisko práve tomto dome snov - a E.B. je všetko možné, len nie obvyklý, tichý a slušný hosť... No aj situácia v E.B.-ho rodisku sa pomaly, ale isto vymyká spod kontroly – jeho otec totiž za ním poslal svoju špeciálnu jednotku, známu pod viac ako priliehavým menom Ružové barety a teraz má čo robiť, aby bez ich a synovej podpory vzdoroval ambicióznemu kuraciemu drzáňovi Carlosovi, ktorý plánuje využiť E.B.-ho neprítomnosť na menší prevrat a sám sa stať oficiálnym nástupcom Veľkonočného zajaca! (TV Markíza)

(viac)

Videá (8)

Trailer 3

Recenzie (171)

Axident 

všetky recenzie používateľa

Asi takhle: z pohledu dospělého diváka, byť vycepovaného hafem animáků, které shlédnul s dětmi, je to veliká, americká ptákovina, tak strašně typicky blbá, že jinde by to vzniknout nemohlo. Ovšem bráno optikou mých dcer (8 a 6 let) - evidentně se velmi dobře bavili. Takže pro cílovou skupinu to tak pitomé asi nebude, protože děcka v tomhle věku milují ducárny a bicí a hopsání, a to tam je. Trochu málo na film, ale vězte, že holky hopsaly, zpívaly a rozhodně je to bavilo .o) ()

Eterninox 

všetky recenzie používateľa

Hopovi (Hopu?) se určitě nedá odepřít několik slušných nápadů, jako například aristokratická britština Velikonočního zajocha seniora (navíc v distinktivním hlasovém podání Hugh Laurieho) a její kontrast s výrazně lidovějším přízvukem Brandovy postavy, nebo násilně roztomilé králičí komando. Poměrně vydařené byly i některé hlášky a camea, a až na pár výjimek i speciální efekty. *** To všechno ale veskrze zaniká v infantilně stupidním příběhu a opravdu špatném herectví lidských postav (například James Marsden by už raději neměl hrát v rodinných filmech). Dílo zkázy pak dokonává těžce děravý scénář, který zřejmě počítá s tím, že divák bude natolik uhranut barevnými mluvícími zvířátky, že nebude mít čas přemýšlet o nějaké logice nebo smysluplnosti. Ostatně co ale čekat od hollywoodského "money-grabu" který více než okatě kapitalizuje na velikonočních svátcích… 40% ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $63miliónovTržby USA $108,085,305Tržby Celosvetovo $183,953,723Tržby za predaj Blu-ray v USA $14,301,976Tržby za predaj DVD v USA $46,176,815║ Pásový vývar ako sa patrí, suchý nezáživný humor, fakt otras, herecké výkony ako z telenoveli všetci absolútne v úlohách prehrávajú,... aspoň počítačová animácia ako tak obstojí, a jediné čo skutočné pobavilo boli dvaja minionsi(Ja Zloduch) ktorý sa tam ukážu na pár sekúnd pri úvodných spotoch filmových štúdií robiacich na tomto zbytočnom paškvíli, pri ktorom sa mi podarilo aspoň na 10minút zadriemat(aspoň niečo keď nič viac). /videl v kine: 35%/ ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

|| Scenár: Ken Daurio, Brian Lynch, Cinco Paul / Story by John Cohen, Angus Cleveland, Janet Healy | Hudba: Christopher Lennertz | Produkcia: Chris Meledandri | Distribúcia: Universal Pictures, Relativity Media | Štúdio: Illumination Entertainment | Rozpočet: 63 miliónov $ | Tržby: 183,807,417 $ || Chad Smithovský zajac plus Hoff sa rovná slušná zábava. Nečakal som, že ma to tak pobaví. Posledná tretina slabšia kôli kuraťu, ktoré chcelo ovládnuť svet. Hups, sorry, spoiler jak delo! 70% | Blu-Ray, HU DTS | ()

Riddick77 

všetky recenzie používateľa

Zklamání prakticky ve všech směrech. Příběh prostinký, sice nesoucí jisté morální poselství a možná i ponaučení, ale chybí nějaký nápad či hlubší myšlenka. Navíc je to zoufale nevtipné, přičemž vybočují asi 3 až 4 situace (plyšák, Carlos si hraje na králíka, Hasselhoff servíruje hlášku o Knight Rideru), které jsou sice vtipné, ale to je opravdu málo. Malinko nad vodou to drží krásná animace králička, který je roztomilost sama a docela povedený záporák v podobě "latino" kuřete, který tu a tam něco zahlásí. Jinak ovšem bída a nevyužitý potenciál. Škoda. 4/10! ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (5)

  • Hlavním asistentem při výběru lokací byl Čech žijící několik let v Los Angeles Pavel Štěrba. (PauloZ)
  • Garda velikonočního zajíčka „Růžové barety“ používá ve filmu k vystopování zajíčka Hopa mobily se znakem mrkve. Jde o parodii na iPhone od firmy Apple, která má ve znaku nakousnuté jablko. (TwoFace)
  • Pred premiérou rozpútali tvorcovia veľkú reklamnú kampaň - na trh sa dostala aj videohra Hop a päť kníh inšpirovaných filmom. [Zdroj: FilmMax] (ash99)

Súvisiace novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (viac)

Reklama

Reklama