Reklama

Reklama

VOD (1)

Erin (Drew Barrymore) má ironický zmysel pre humor a jej otvorenosť okúzlil Garretta (Justin Long). Iskra preskočila a je z toho plnohodnotná letná láska. Ale len do momentu, keď sa Erin bude musieť vrátiť do San Francisca a Garrett zostane kvôli práci v New Yorku. Lenže keď sa šesť týždňov radovánok nenápadne zmení v niečo hlbšieho, ani jeden z nich si nie je istý, že to chce ukončiť. A aj keď si z Garretta a z jeho vzťahu „cez telefón" kamaráti Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) robia žarty, nechcú svojho "kamoša" stratiť kvôli úletu s neistým koncom. Rovnako tak Erin je na Garretta upätá až príliš. A to sa nepáči jej vydatej sestre Corrine (Christina Applegate). Ale napriek rozdielnym mestám, opatrným kamarátom a rodine, tento pár možno našiel niečo ako lásku a s pomocou SMS a nočných hovorov, možno tú vzdialenosť prekonajú... (TV Markíza)

(viac)

Videá (13)

Trailer 1

Recenzie (305)

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 6.4/10] | me: Nevýrazné a nepotrebné. 103 minút nudy s jedným, či dvoma zábleskami vtipu. Množstvo zbytočných postáv, jednoznačný dej a jednoduchosť robia z toho filmu obyčajnú tuctovku, ktorá však nemá ani len náznak inovatívnosti a radí sa do kartotéky ako ďalší z milióna. Je to proste veľmi priemerný film, ktorý neprináša divákovi nič nové. ()

Zíza 

všetky recenzie používateľa

Asi jsem hodně dlouho neviděla americkou komedii, nebo prostě jsem v tu chvíli něco takhle odlehčeného potřebovala vidět. Nebo to bylo tím, že jsem dlouho nebyla v kině a nechala se tím unést. Nevím. Ale po celou dobu jsem se opravdu bavila, a ani nezanadávala nad tím, že konec je takový, jaký je. Možná tomu dodává i fakt, že mě bavily dialogy (a u které americké romantické komedie můžete říct to samé?). Film mi příjde v této rovině dost uvěřitelný. A tak jsem si to zhrnula a řekla si "Proč, kurva, nedát ty 4*?". X-D ()

Reklama

slunicko2 

všetky recenzie používateľa

Pohodová romantická komedie. 1) Pěkný Garrett (32letý (!) Justin Long) žije na blahobytném Manhattanu. Je zdravý, vše mu zatím vychází, má zajímavou práci a dva milé poněkud excentrické přátele. A teď to vypadá, že získal i holku, se kterou si opravdu rozumí. 2) O světových problémech se tu tedy nedozvíte nic, zato si můžete vychutnat pohodu prosluněných manhattanských ulic. 3) Po skvělém nástupu však tvůrci neudrželi tempo a snímek po první půlhodině sklouzl do rutinního klišé, které neurazí, ale ani nepotěší. 4) Alespoň jsme se dozvěděli zajímavou charakteristiku švýcarského armádního nože: You cut your own hair and you suck your own dick. You're like a Swiss army knife. ()

oje 

všetky recenzie používateľa

Příjemná vztahová záležitost tvářící se ze začátku jako oddychová a chvílemi perverzní komedie, která sebejistě drží v každé konverzaci obstojnou hladinku humoru, aby se z ní postupem času stal film, u kterého už nevyhlížíme další vtipné fráze, ale napjatě čekáme rozuzlení zápletky a sledujeme, jak si láska a osud navzájem podtrhují nohy. Sympatičtí herci, fungující komediální poloha a zvládnuté hlubší momenty z dusivé fáze vztahu, tak proč nepřihodit půlhvězdu. ()

jojinecko 

všetky recenzie používateľa

Budem úprimný a možno neprimerane tvrdý, ale... Drew Barrymore je mi nesympatická ako pondelňajšia ranná cesta do roboty počas mrazivej zimy, tej osudovej romanci som neveril ani trochu (asi sto krát som si položil otázku, prečo sa teda kua nepresťahovali, buď jeden alebo druhý, keď sú taký presvedčený o svojej fatálnej láske?!), celé mi to prišlo ako kompilát citácií a inšpirácií z iných, lepších filmov. Ono je fajn, že sa to snaží byť akože "true", ale cítim z toho chlad, kalkul a je mi jedno, že tí dvaja boli v tom čase aj pár, pretože mi boli ukradnutí, chémia žiadna... Pre objektivitu, pár scén (cca tri) bolo vynikajúcich, napr. sex v kuchyni:) ()

Galéria (49)

Zaujímavosti (4)

  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)
  • Garret je s Boxem a Danem na abiturientském večírku Polk High School. Tak se jmenovala škola, kterou navštěvovala celá rodina Bundových v seriálu Ženatý se závazky, tedy i Christina Aplegate. (Kárl)

Reklama

Reklama