Reklama

Reklama

F&V: Film&Video

(relácia)
všetky plagáty
Československo, 1991, ?x30 min

Recenzie (5)

anderson 

všetky recenzie používateľa

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: STV = 17.8.1991 - Regulérny nástupca NOVÝCH FILMOV V KINÁCH, ktorý v rámci uvoľnenia informoval aj o novinkách na VHS a postupne sa zvrhol v prezentáciu trailerov, propagačných rozhovorov a skrytej reklamy distribučných spoločností bez akejkoľvek kritickej reflexie. Z tejto relácie sa postupne vyvinuli všetky tie degeneráty s Mokrým, Ciberejom a podobnými "ksichtami". Moderátorov sa tu vystriedalo viac. V pamäti mi utkveli najmä DÁŠA DIANOVÁ a MAROŠ KRAMÁR. Relácia sa vysielala nepretržite do roku 1994, potom po istej prestávke ju STV obnovila, ale program už nedokázal divákov zaujať a zmizol do prepadliska dejín. (21.10.2009) ĎAKUJEM Piedone ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Človek by čakal, že porevolučné 90. roky, kde sa príval noviniek do kín a na VHS dostal na takmer maximum, prinesú oživenie a totálny vrchol publicistických filmových magazínov. Omyl, ten bol a ostal v rokoch 80tych ( NOVÉ FILMY V KINÁCH ). ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Svojho času ako malý chlapec som túžobne očakával každé nové vydanie aby som vedel akú videokazetu by sa oplatilo požičiať, prípadne aký film si z programu nemeckých či inýh staníc pozrieť (aj keď som im nerozumel ani slovo dej si moja predstavivosť aj na základe recenzií filmov v rôznych časopisoch domyslela)...a potom prišli videopožičovne... ()

teltri 

všetky recenzie používateľa

V zaciatkoch bol pre mna uzasny. Uvadzal ho jeden fuzaty pan, neviem jeho meno. Tam som videl prve ukazky na kung fu filmy, sila. ()

Reklama

Reklama