Reklama

Reklama

Megamozog

Trailer 2

Megamozog... Tak znie nie práve najobvyklejšie meno bez debaty najprefíkanejšieho a najbrilantnejšieho darebáka, ktorý kedy na našej krásnej Zemi žil a škodil. Zároveň je však tiež tým najneúspešnejším a najfrustrovanejším, pretože hoci sa v uplynulých x rokoch nespočetnekrát rôznymi šialenými i menej absurdnými spôsobmi pokúšal podrobiť si žiarové veľkomesto Metro City, každý jeho pokus sa skončil úplne rovnako – kolosálnym zlyhaním! A to z jedného jediného dôvodu – neporaziteľnému maskovanému superhrdinovi menom Metroman. Teda temer neporaziteľnému. Vlastne... Neporaziteľnému len do chvíle, keď pri snahe zhatiť ďalší z Megamozgových geniálne šibnutých ničivých plánov nečakane prišiel o život! Ibaže... Od toho momentu akosi Megamozgova ďalšia existencia akoby zrazu nemala žiadny zmysel! Koniec koncov, čo je superzáporák bez superhrdinu? To je skrátka nepredstaviteľné, neakceptovateľné a nemožné! Splnenie všetkých jeho snov sa tak, žiaľ, ukáže byť tým najhorším, čo sa mu vôbec kedy mohlo prihodiť. A je len jedna cesta, ako z tejto šlamastiky vybŕdnuť – Megamozog jednoducho musí sám sebe svojpomocne vytvoriť dokonalého protihráča s o čosi väčšími superschopnosťami, ako mal nebohý Metroman! A tak svetlo sveta onedlho uzrie Titan. Má to však jeden nie nepodstatný háčik: Titan rozhodne nemá v pláne Zem zachrániť... Práve naopak, chce ju zničiť a rozdrviť na prach! A len jediný človek – alebo skôr jediná nadpozemsky bystrá myseľ na svete - mu v tom môže zabrániť... Správne, Megamozog. Takže sa bude musieť definitívne rozhodnúť, či sa pokúsi svoju vlastnú diabolskú kreáciu poraziť... A, čo je ešte o niečo dôležitejšie, či to vôbec chce?! (TV Markíza)

(viac)

Videá (7)

Trailer 2

Recenzie (750)

gogo76 

všetky recenzie používateľa

Prvých 20 minút som mal zmiešané pocity, ale paradoxne so smrťou hrdinského Metromana prišlo oživenie a postupne sa to už iba zlepšovalo. Dnešné animáky sú už do detailov premakané, takže v prvom rade musí zaujať príbeh a postavy. Sympatie k Megamozgu budú spočiatku kolísavé, ale neskôr vás dostane a budete mu fandiť. A čo by to bolo za rozprávku keby nezvíťazilo dobro, nie? Veľkolepé naháňačky a demolačné bitvy medzi mrakodrapmi sú výborné a po tejto akčnej stránke animák určite boduje najviac. Trochu humoru navyše by neuškodilo, ale rockovo-metalová pecka "Highway to hell od AC/DC mi to dokonale vynahradila a ten tradične záverečný M. Jackson pobaví tiež. Vydarená vec! 80%. ()

rikitiki 

všetky recenzie používateľa

Není to až taková legrace, jak se snaží tvrdit přebal dvd, ani jak by člověk čekal od takto animovaného filmu, ale zato snímek mile překvapí solidním příběhem a sice jednoduchým, ale ne tolik obehraným poselstvím. Namísto zjištění, jak je důležitá rodina a její opora (obvyklé klišé), hrdina pochopí, že záleží jen na něm a na cestě, kterou si sám zvolí. Oproti Já, padouch je snímek méně vtipný a hravý, ale hvězdu přidávám za nejsmutnější modrý animovaný ksichtík, jaký jsem kdy viděla. KOUSEK DĚJE A ať si v zajímavostech říkají, že postava Roxanne je pojmenovaná po jakési reportérce z nějakého nepovědomého filmu, tak si nemůžu pomoct, ale v Cyranovi byla hlavní hrdinka Roxana zamilovaná do úplně jiného chlápka, než si myslela, protože se skrýval za falešnou identitou. /20. 12. 11./ ()

Reklama

Ant 

všetky recenzie používateľa

Fandím animákům, které se snaží nějak odlišit a Megamind k nim určitě patří. Konečně jsem mohla s dobrým pocitem držet palce padouchovi. I když je pravda, že tohle schéma zůstalo částečně nevyužito, ale co chcete u filmu pro děti. Každopádně použít písničky Ozzyho nebo GNR v animáku? How cool is that! ()

predators 

všetky recenzie používateľa

Pro piškoty jistě hodně zábavné, pro dospělé lehce úsměvné, ale nadprůměrné. Jako v jiných animácích najdeme i zde toho "druhého", který má za úkol pobavit drobnými vtípky. Konkurence je však silná, animáků roste jako hub po dešti, a když se tak svou megamyslí zamyslím, tak Megamysl nepřináší nic nového. Nenadchne, ale nenudí... 60% ()

Fr 

všetky recenzie používateľa

Neumí řešit problémy, neodlétá do západu slunce a ví jak je to s padouchy: ,,VŽDYCKY PROHRAJOU!!“..... Je to barevný, zábavný a svižný. Příběh o superpadouchovi, kterej touží po tom bejt normální, může nám dospělejm připadat lehce hloupoučkej. Ale dostatek nápadů mu nemůže upřít nikdo! A jestli je lepší Padouch Megamysl? Tohle děti neřešej a já... já si cením toho, že konečně někdo pochopil, jaká hudba je pro ně nejlepší! Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem pořád zavřenej a nejsem z týhle planety. 2.) Chystám se sestrojit paprsek negramotnosti! (nemáš dojem, že už tě někdo předběhl?) PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Galéria (128)

Zaujímavosti (28)

  • Zápletka filmu je založena na myšlence: "Co kdyby Lex Luthor porazil Supermana?" (darek kartac)

Súvisiace novinky

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

16.02.2023

Je veškerá fantazie v Hollywoodu definitivně mrtvá? Možná. Následující oznámení ale rozhodně nepomáhá přesvědčit veřejnost o opaku, studio Universal Pictures totiž oznámilo, že chystá hraný remake… (viac)

Reklama

Reklama