Reklama

Reklama

Walking Dead - Série 1

(séria)

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

První řada seriálu přivádí na scénu postavu zástupce šerifa Ricka Grimmese (Andrew Lincoln), který se za probíhající epidemie, jež postupně mění obyvatelstvo v nemrtvé, snaží najít svou ženu Lori (Sarah Wayne Callies) a syna Carla (Chandler Riggs) a později se ujme vedení skupiny přeživších, s nimiž se snaží najít bezpečné místo k životu a jakoukoli možnost k zastavení nákazy. (Necrotongue)

(viac)

Zaujímavosti (51)

Walking Dead - Vatos (2010) (epizóda) (S01E04)

  • Spoiler: V úvodnej upútavke, keď Andrea (Laurie Holden) a Amy (Emma Bell) lovia ryby, Andrea sa Amy zmieni, že má záber. Je to veľmi ironické vo svetle skutočnosti, že Amy na konci epizódy skutočne uhryzne chodec. (molcan2)

Walking Dead - Wildfire (2010) (epizóda) (S01E05)

  • Spoiler: Je zaujímavé vidieť Carol (Melissa McBride), ako svojmu násilníckemu manželovi Edovi (Adam Minarovich) prepichne hlavu krompáčom. V komiksoch (a vlastne aj v týchto prvých epizódach) je Carol krotká a mierna postava. Ani by ste si neuvedomili, že do 4. série z nej vyrástla kráľovná bojovníkov skupiny. Mnohí ľudia vyzdvihujú spracovanie Carol v seriáli ako najzaujímavejší vývoj postavy v seriáli, čomu výrazne napomáha jej stvárnenie Melissou McBride. (molcan2)

Walking Dead - Wildfire (2010) (epizóda) (S01E05)

  • Spoiler: Po zistení, že Jima (Andrew Rothenberg) uhryzli, ho umiestnia do karavanu s horúčkou. Za ním, kým trpí, visí hore nohami americká vlajka ako záves. Vlajka vejúca hore nohami je univerzálnym signálom pre núdzu. (molcan2)

Reklama

Reklama