Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízne noviny sú hlavnou spravodajskou reláciou TV Markíza. Prinášajú aktuálne a dynamické informácie z oblasti politiky a zo spoločensko-kultúrnej sféry z domova i zo zahraničia. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (73)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

"Televízne noviny" sú publicistickou reláciou, ktorú v pravidelnom podvečernom čase vysiela súkromná televízna stanica Markíza. Je to najsledovanejšia komerčná televízia na Slovensku. Podľa toho vyzerá aj jej spravodajstvo. Na úvod niečo málo z politiky a ďalej už len samé tragédie. Čím viacej mŕtvol, krvy a násilia tým lepšie. Kde sa kto pobil, kde koho zabili, dopravné nehody a furt dokola. Samozrejme vždy na záver príde reportáž s roztomilým, ale úplne stupindným, námetom. Zvyčajne o nejakom medvedíkovy, srnke, veselom bábätku alebo voľajaká pobodná banalita. Táto ich každodenná, ani nie dvadsať minútová, fraška nemá s objektívnym spravodajstvom takmer nič spoločné. * ()

-soch- 

všetky recenzie používateľa

"Táto reportáž nie je vhodná pre divákov so srdcovo cievnym ochorením, pretože je veľmi drsná a odporná," hlási Ďurianová. No a čo?! Pozrite sa na JOJku a jej "Krimi-noviny". Že vraj Markíza vysiela len vraždy. + Správy zo zahraničia hlási príjmený hlas - Jakub Laca. + Pozrite sa do fotogalérie - šťastný úsmev Karola Farkašovského. + Jaro Zápala sa občas pomýli, ale to nevadí, aspoň sa zasmejeme. ()

Reklama

borec999 

všetky recenzie používateľa

Koktajúci Švajda. To je prvé, čo ma napadne pri Markizáckych novinách. Ale teraz vážne. V dnešnej dobe, keď si môžete všetky dôležité správy pozrieť a prečítať kedykoľvek a kdekoľvek za 10-15 minút je podľa mňa absolútna zbytočnosť pozerať každý deň niečo takéto v dĺžke vyše 1 hodiny. Navyše ak naozaj relevantných a dôležitých je tak prvých 20-25 minút a potom nasledujú životu dôležité správy ako napr. že v ZOO v Bratislave sa narodilo mláďa lamy či rôzne lokálne správy o nehodách, hádkach,vraždách a rôznych iných trestných činoch (ako áno je to smutné, ale naozaj o takomto niečom musí vedieť celá republika?) A to ešte nesmieme zabudnúť na povinnú porciu 15 minút reklamy. Jediné, čo drží pri živote túto reláciu je tvrdohlavosť generácie 35+ prispôsobiť sa, zmeniť zabehnuté zvyky a ísť s dobou. Keď predsa roky rokúce všetci pozerali o 7 večer správy, tak to tak treba robiť aj naďalej... Na druhej strane stále lepšie keď si ľudia pozrú takéto (zatiaľ) objektívne spravodajstvo, než bludy a konšpirácie na facebooku... 15% ()

emdvojka 

všetky recenzie používateľa

Čo si môžete vyberať. Oproti konkurencii v podobe JOJ je to o dve hviezdy vyššie. V prípade ozajstného spravodajstva, ako nájdeme v televízii TA3, alebo v STV je to o dve hviezdy nižšie. Niekedy sa tam človek dozvie aj zaujímavé veci zo života a potrebné veci pre život, ale samozrejme, že väčšinou je to o katastrofách, vraždách, podvodoch a násili. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Pomaly začínam uvažovať o udelení dvoch hviezdičiek. Umelo naťahovaná relácia na pomaly hodinu stráca tempo, reportáže sú častokrát vycucané z prsta, aby mohla byť táto dĺžka naplnená. Predtým sme sa aspoň dozvedeli to najdôležitejšie za 20 minút. Teraz sa dozvedáme aj veci, ktoré nikoho nezaujímajú a človeka chytá spánok ešte pred večerným programom. Nemám na mysli ten na Markíze. ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (5)

  • Každoročne je na Nový rok odvysielaná humorná verzia novín, v ktorej nechýbajú chyby z natáčania a iné vtipné scénky za uplynulý rok. (PATWIST)

Reklama

Reklama