Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Televízne noviny sú hlavnou spravodajskou reláciou TV Markíza. Prinášajú aktuálne a dynamické informácie z oblasti politiky a zo spoločensko-kultúrnej sféry z domova i zo zahraničia. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (73)

emdvojka 

všetky recenzie používateľa

Čo si môžete vyberať. Oproti konkurencii v podobe JOJ je to o dve hviezdy vyššie. V prípade ozajstného spravodajstva, ako nájdeme v televízii TA3, alebo v STV je to o dve hviezdy nižšie. Niekedy sa tam človek dozvie aj zaujímavé veci zo života a potrebné veci pre život, ale samozrejme, že väčšinou je to o katastrofách, vraždách, podvodoch a násili. ()

morena.jea 

všetky recenzie používateľa

Kedysi sa dali správy pozerať, boli v nich rôzne dôležité informácie z celého sveta. Kto chcel mať trochu rozhľad žiadne správy nevynechal. Ale dnes nestoja za nič. Kde sa kto vybúral + počet mŕtvych, živelné katastrovy + počet mŕtvych, prepady + počet mŕtvych a znásilnených, krádeže + ukradnutá suma peňazí. Ďalej ekonomická a hospodárska kríza, aká krajina skrachovala, ktorá mena padá a pod. Niečo z parlamentu, čo schválili, čo neschválili, čo sa bude zdražovať. Samé negatíva. Citovo labilný človek aby šiel potom skočiť z mosta. Priblblý záver v podobe šteniatka to nezachráni. ()

Reklama

Dedincan 

všetky recenzie používateľa

Správy na Markíze sú symbolom. Symbolom zúfalstva typického pre televízne spravodajstvo. Áno, keď mal človek osem rokov, mohlo ho to zaujať technicky podarenou grafikou hlavného spotu či moderátormi tváriacimi sa seriózne. Avšak premýšľajúcemu divákovi pred prahom strednej školy môže začať dochádzať, že v tom spravodajstve niečo nesedí. A poriadne. Atraktívny obal niekomu nestačí, iný si zas vďaka nemu zvolí aj prezidenta. Jednostranné televízne spravodajstvo môže byť pekné, len je škoda, že novinárska a redakčná práca je ponechaná na samotných divákov (overovanie z viacerých zdrojov, vypočutie všetkých strán, komplexnejší pohľad na problematiku), namiesto toho skôr bežne vidíme vlastnosti ako prezumpcia viny, nadržiavanie politickým lídrom z jedného spektra, subjektívne osočovanie vybraných skupín obyvateľstva a pod.. Jedna hviezdička navyše za nostalgiu a výrazné tváre, z ktorých niektoré sa dnes venujú už niečomu zmysluplnejšiemu. ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak, ako som si spočiatku myslel, že je to skvelé, tak mi s pribúdajúcim rozumom došlo, že je to vrchol všetkého hrozného, čo na Slovensku v televízii ide. Pozrite si môj komentár k televíznym novinám TV JOJ, tam som to vystihol. Túto reláciu by som mohol nazvať jednoducho propaganda! Ak chce niekto vedieť ako vyzerá propaganda a nečítal hlavné znaky propagandy podľa Noaha Chomského, tak mu stačí, nech si pozrie toto. Čistý otras, hnus, klamstvo, zahmlievanie, robenie z ľudí ovce, neobjektivita, komercia, účelovosť a najmä provlastníckosť, takisto tvrdo bojujúce voči iným názorom a silné dezinformácie, ale psíčkovia a mačičky na konci zahoja všetky tie vraždy však? No otras, hanba a ten názov, čo za to ľudia dali markíze je trefný TV Narkóza! Nemyslím si, že som až tak hlúpy, aby som tomu dal iné hodnotenie, keď vidím, čo to je zač. Jednoducho nič iné, než propaganda! Asi najväčší odpad aký som kedy dal na tejto stránke! Zatiaľ to vnímam tak, že ak Vykúpenie z väznice Shawshank je to najlepšie, je tu na ČSFD, tak Televízne noviny od televízie Markíza sú tým najhorším, čo tu je. Toto je zlo! ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Koktajúci Švajda. To je prvé, čo ma napadne pri Markizáckych novinách. Ale teraz vážne. V dnešnej dobe, keď si môžete všetky dôležité správy pozrieť a prečítať kedykoľvek a kdekoľvek za 10-15 minút je podľa mňa absolútna zbytočnosť pozerať každý deň niečo takéto v dĺžke vyše 1 hodiny. Navyše ak naozaj relevantných a dôležitých je tak prvých 20-25 minút a potom nasledujú životu dôležité správy ako napr. že v ZOO v Bratislave sa narodilo mláďa lamy či rôzne lokálne správy o nehodách, hádkach,vraždách a rôznych iných trestných činoch (ako áno je to smutné, ale naozaj o takomto niečom musí vedieť celá republika?) A to ešte nesmieme zabudnúť na povinnú porciu 15 minút reklamy. Jediné, čo drží pri živote túto reláciu je tvrdohlavosť generácie 35+ prispôsobiť sa, zmeniť zabehnuté zvyky a ísť s dobou. Keď predsa roky rokúce všetci pozerali o 7 večer správy, tak to tak treba robiť aj naďalej... Na druhej strane stále lepšie keď si ľudia pozrú takéto (zatiaľ) objektívne spravodajstvo, než bludy a konšpirácie na facebooku... 15% ()

Galéria (4)

Zaujímavosti (3)

  • Každoročne je na Nový rok odvysielaná humorná verzia novín, v ktorej nechýbajú chyby z natáčania a iné vtipné scénky za uplynulý rok. (PATWIST)

Reklama

Reklama