Reklama

Reklama

Náš Timmy

(seriál)
  • Česko Kamarád Timmy (viac)
Animovaný / Rodinný / Komédia
Veľká Británia, (2009–2012), 13 h 44 min (Minutáž: 10–22 min)

Série(3) / Epizódy(80)

Obsahy(1)

Jehňátko Timmy se musí pořádně naučit, jak to na světě chodí. Jsou mu teprve tři roky - samozřejmě podle ovčího kalendáře, ale už je načase, aby si uvědomilo, že se svět netočí pořád jen kolem něho. V jeslích si Timmy najde nové kamarády, kreslí, maluje, tvoří a seznamuje se s pravidly každodenního života. (oficiálny text distribútora)

Recenzie používateľa blondboss k tomuto seriálu (2)

Náš Timmy (2009) 

Timmy Time je taká "večerníčkovská" verzia seriálu o ovečke Shaun a zároveň vlastný spin-off seriál o najmenšej ovečke v stáde. Zatiaľ čo Shaun skutočne trefne niekedy pobaví, Timmy je vyslovene záležitosť pre veľmi malé a presne cieľové publikum, a teda u mňa to samozrejme nemohlo zabodovať. A navyše dúfam, že békanie mojich detí mi bude menej vadiť ako to Timmyho :) Pre deti ale fajn. 35 % ()

Timmyho vánoční překvapení (2011) (S03E27) 

Typická vianočná jednohubka z dielne Timmy Time seriálu. Jedná sa o špeciálnu epizódu viažúcu sa práve k Vianociam, ktorou sa viac-menej seriál už končil. Je to podobne zamerané na najmenšieho diváka, akurát s krajšou vianočnou atmosférou. Pre mňa ale nič moc. 40 % ()

Reklama

Reklama