Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(22)

Moderný rodinný seriál, v ktorom sa vzájomne preplietajú osudy šiestich hlavných postáv. Tri ženy a traja muži v troch pároch sú previazaní rodinnými, pracovnými, mileneckými a rôznymi inými väzbami a ich životy a konanie sa vzájomne ovplyvňujú. Šesť hlavných postáv má výrazne odlišné charaktery, páry žijú v rozdielnych sociálnych podmienkach a majú rozdielne uloženú hierarchiou životných hodnôt. Názorovo sú v mnohom odlišní, ale majú aj plno spoločných záujmov, ktoré ich spájajú. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (54)

tančísvlky 

všetky recenzie používateľa

po prvom diele : Aj keď je skoro,ale zatiaľ svieži vánok ...,po druhom : klesajúca tendencia. Slovenský štandart absolutne absencia nápadu,bezradnosť v scenári vynahradená neustálym strihom. Dívať sa na Fialovú desať sekúnd je umenie,hrozne odpudivá v každom zábere.Jediných plusom je hudobný podklad,ktorý na to nemôže stačiť. Ani ďalší pokus nevyšiel,snáď niekedy inokedy ... ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Toto je najdrahší televízny seriál, čo sa na Slovensku doposiaľ vyprodukoval. Je to pravdivé konštatovanie a zároveň je to aj veľká hanba. To sa máme teda čím chváliť. Robíme zo seba pekných buranov. Andy Kraus je rakovina slovenskej filmovej tvorby. Zhubný nádor požierajúci mozgové bunky otupených, televíznych divákov. "Keby bolo keby" sa chce tváriť, že je niečo extra, ale v podstate je to len štedro financovaný stupidný seriál. Nestráviteľný scenár a zväčšej časti aj nestráviteľné herecké výkony. Generálnym sponzorom tohto projektu sú finanční žraloci z J&T Bank. Podľa mňa tento krát nevsadili na správneho koňa. * ()

Reklama

SeanLSD 

všetky recenzie používateľa

POZOR, NAJDRAHŠÍ SLOVENSKÝ SERIÁL VŠETKÝCH ČIAS !, POSERME SA Z TOHO... Je síce fajn, že máme kameru na žeriave na obrovské záberové oblúky, že sa slovenskí herci konečne naučili pred tou kamerou aj hrať, že sa tam holky prenáňajú v športiaku a navštívime zo päť asi nie najlacnejších bratislavských barákov - ale čo z toho, keď sa neúmerným rozpočtom obdarí scenár doslova a s ohľadom na autora nie náhodou PANELÁKovský ? To veru nie je žiadna výhra. Z takéhoto pohľadu potom vyhadzovanie toľkých peňazí vyznieva ešte hanebnejšie - lebo na riešenie týchto záležitostí ateliérové byty skutočne stačia a úroveň hereckých výkonov v neskorších sériách rovnako vzrástla, ako Slováci konečne prišli na to, že nie sú na javisku. KEBY BOLO KEBY potom svojim snobstvom zastieraným problematikou vzťahov medzi bohatšími pripomína tie zatracované slovenské filmy z posledných rokov, čo sa snažia tváriť tak svetovo. A oni, prosím vás pekne, ONI z toho robia ešte takú UDALOSŤ, že KAŽDÝ DIEL PÚŠŤAJÚ DOPREDU V KINE !!! ()

NinadeL 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

22/22 Od rozdělení republiky jsem prakticky nezaznamenala žádný slovenský seriál a z minula si pamatuju jen na Lekára umierajúceho času, což není mnoho. Co se ohlasů týká na současné populární slovenské seriály, zřejmě to tak je i dobře, alespoň jsem neměla vůči KBK žádné předsudky. Dolehla ke mě pouze informace o spojení JOJky a Barrandova a světe div se, ono je to výborné. ()

matthew.17 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa nuda. Skvelá kamera a HD kvalita potešia oko. Betka Stanková a Ľubomír Paulovič, tiež potešia ale inak samé okukané tváre, nesympatické postavy a tie "videoklipy" na začiatku a na konci každej časti s komentárom Helenky Krajčiovej naozaj rušili. Dokázal som pozerať dva mesiace, potom som pozerával už len pol hodinku z každej časti a o nič som neprišiel. Nie, toto vážne nie ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (6)

  • Technologie zpracování seriálu Nikdy neříkej nikdy - použití moderních kamerových systémů, kde každý obraz je propracovaný do nejmenšího detailu, čímž vznikl jeden z technicky nejkvalitnějších a nejdražších slovenských seriálů vůbec. (ČSFD)
  • Najdrahší seriál v slovenskej histórii. (Blader589)
  • Děj seriálu je dynamický – 50minutový formát je složený z 35 obrazů, to znamená, že průměrná délka jednoho obrazu je jedna a půl minuty. Kromě toho se děj střídá v mnoha prostředích. Vidíme postavy v jejich soukromí, práci, i jak tráví volný čas, a do děje samozřejmě zasahuje i mnoho vedlejších epizodních postav. (ČSFD)

Reklama

Reklama