Reklama

Reklama

Série(2) / Epizódy(22)

Moderný rodinný seriál, v ktorom sa vzájomne preplietajú osudy šiestich hlavných postáv. Tri ženy a traja muži v troch pároch sú previazaní rodinnými, pracovnými, mileneckými a rôznymi inými väzbami a ich životy a konanie sa vzájomne ovplyvňujú. Šesť hlavných postáv má výrazne odlišné charaktery, páry žijú v rozdielnych sociálnych podmienkach a majú rozdielne uloženú hierarchiou životných hodnôt. Názorovo sú v mnohom odlišní, ale majú aj plno spoločných záujmov, ktoré ich spájajú. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (54)

Tinush 

všetky recenzie používateľa

První série byla prima, bavila mě, bavili mě herci a dějové zápletky, nicméně druhou sérii jsem doslova - a to díky Joj archívku - shltla, bylo to napínavé, splavné a hlavně mě dostávaly vtipné dialogy...herci je podávali tak reálně, že mi nedělalo problém jim jejich slova věřit..jo a fakt moc se mi líbila hudba - jak původní, tak i výběr různých songů, které děj podmalovávaly či doprovázely. Tentokrát bych řekla, že druhá série s přehledem první přebíjí :o) (a to není zas až tak časté).. ()

Duotone28

všetky recenzie používateľa

Ako anti-watchman kadejakých lacných TV serialovych sracociek ci uz zo SVK abo CZ...som mal z tejto pilotnej casti velmi dobry pocit. Aj ked podaktory artist trosku pokulhaval (nikto ma nepresvedci ze Fialova je herecka), ale za to kamera a celkovo serial po technickej stranke nadstandartne skrz nasu tvorbu. Hodnotit nejdem...na to prilis skoro,nazdar ()

Reklama

matthew.17 

všetky recenzie používateľa

Pre mňa nuda. Skvelá kamera a HD kvalita potešia oko. Betka Stanková a Ľubomír Paulovič, tiež potešia ale inak samé okukané tváre, nesympatické postavy a tie "videoklipy" na začiatku a na konci každej časti s komentárom Helenky Krajčiovej naozaj rušili. Dokázal som pozerať dva mesiace, potom som pozerával už len pol hodinku z každej časti a o nič som neprišiel. Nie, toto vážne nie ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 5.10.2009 - TECHNICKÁ POZNÁMKA: V piatok 2.10.2009 sa JOJ dohodla so spoločnosťou PALACE CINEMAS, že predpremiéra každej epizódy sa uskutoční každú nedeľu v jednej zo sál POLUSu v digitálnej kvalite na veľkom plátne. ( http://medialne.etrend.sk/televizia-spravy/keby-bolo-keby-nebude-mat-premiery-v-televizii-ale-v-kine.html ) (29.9.2009) - Chcem sa večer pozerať na lacnú kópiu (sic!!!) ORDINÁCIE vo "filmovej" kvalite ? Nechcem. (6.10.2009) ()

artas 

všetky recenzie používateľa

Hodnotím zatiaľ po zhliadnutej prvej časti. Cením si civilné herecké prejavy a filmovú kvalitu obrazu. Komédia zatiaľ určite nie, ale Fialová mi pripomenula jej postavu v Bratislavafilm-e. Add1: Uberám hodnotenie, začína mi to pripadať ako Panelák natáčaný "filmovou" kamerou. ()

Galéria (66)

Zaujímavosti (6)

  • Novou pravidelnou postavou v 2. sérii se stala Eva (nová přítelkyně Jána) v podání Moniky Hilmerové. (NinadeL)
  • Děj seriálu je dynamický – 50minutový formát je složený z 35 obrazů, to znamená, že průměrná délka jednoho obrazu je jedna a půl minuty. Kromě toho se děj střídá v mnoha prostředích. Vidíme postavy v jejich soukromí, práci, i jak tráví volný čas, a do děje samozřejmě zasahuje i mnoho vedlejších epizodních postav. (ČSFD)
  • Seriál se odehrává v současnosti a je zasazen do Bratislavy a blízkého okolí. (ČSFD)

Reklama

Reklama