Reklama

Reklama

Tajomstvo mojej kuchyne

(relácia)
Reality-TV / Súťažný
Slovensko, 2009, 40 min

Účinkujú:

Kamila Magálová, Marta Sládečková, Zuzana Tlučková, Ján Kroner ml., Ady Hajdu, Peter Marcin, Marián Miezga, Róbert Jakab, Lukáš Latinák, Laco Lučenič (viac)

Obsahy(1)

Hostiteľkou novej relácie o varení je známa slovenská herečka Kamila Magálová. Spolu so svojím obľúbeným šéfkuchárom Zolim v prvej časti každej relácie prezradia jedno z tajomstiev Kamilinej kuchyne, zatiaľ čo druhá časť bude venovaná kuchárskemu duelu našich vzácnych hostí. Stretnú sa vždy dve vybrané dvojice, ktoré navaria jedlo podľa vlastných predstáv na vopred určenú tému. Ten, kto navarí chutnejšie, získa Kamilin Rád zlatej varešky. O víťazovi rozhodne porota v zložení Kamila, Zoli a divák z publika. V Slovenskej televízii budú variť herci, speváci či moderátorky, svoje umenie nám predvedú aj profesionálni šéfkuchári a rovnako tak aj naši diváci, ktorí prejavia záujem. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (32)

Smok 

všetky recenzie používateľa

Je mi až ľúto dívať sa, v akých formátoch sa v dnešnej dobe uplatňujú kvalitní slovenskí herci. (Však Kamilka?). Jedno ale musím uznať, že keď sledujem túto reláciu, je mi jasné, že prostredie kuchyne neni moderátorke cudzie ako veľa iným slovenským celebritám a ďalšie bezvýznamné plus je za to, že som v ktoromsi dieli objavil recept na kapustníky, ktoré som skoro aj zabudol, že existujú. Tak dnes len za jedna, Kamilka. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Toto nie je klasická televízna relácia o varení, kde si nejaká skrachovaná (pseudo)hviezdička zachraňuje potápajúcu sa kariéru tým, že trepe dve na tri a do štúdia si pozve nejakého kamoša z divadla, ktorý povie tri notoricky známe (kvázi)vtipné historky a uvarí špagety s kečupom. Kamila Magálová je v kuchyni zjavne ako doma. To vidí každý, kto tomu aspoň trochu rozumie. A za parťáka tu má obecne veľmi uznávaného Pavla Pospíšila, totálnu špičku medzi šéfkuchhármi, ktorého uznávajú a vzhliadajú k nemu aj kalibre typu Zdeněk Polhreich. Navyše ide o jedného z minima Čechov, ktorí získali Michelinskú hviezdu, čo je niečo. Relácia má super feel good atmosféru. Vidím tu okolo seba zaručene, 110%-ne drsné hlášky, posmievanie a hodnotenia pohybujúce sa okolo čísla 30%. Ale ak to hodnotíme v rámci kuchárskych televíznych relácií (čo je zrejme logické, Ramba tiež nebudete porovnávať s Mechanickým pomarančom), tak je to v rámci svojho žánru výborná záležitosť. Vlastne zrejme najlepšia relácia o varení na slovenskom trhu v histórii samostatného Slovenska. ()

Reklama

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Nevadí mi ani tak Kamila, ako jej zvláštne spracovanie. Na jednej strane to chápem, vzhľadom na to o aký typ programu ide, ale na strane druhej ma zaráža laksnosť a celý ten nadnesený duch, ktorým Magila opantáva a ktorý sa skutoční kuchári snažia rozptýliť posudkom, ktorý má ako-tak hlavu a pätu. Ako príklad toho čo myslím uvediem diel s pani Feldekovou a Vaclavovou, kde o víťažke rozhodolo Kamiline hip-hap-hop s Ihnačákom. Na odpad to nie je, skvost tiež určite nie a tak sa Tajomstvo mojej kuchyne aspoň u mňa ochomieta v priestore tesne pod priemerom. ()

tatka odpad!

všetky recenzie používateľa

Nechápem, prečo u nás, aj u vás, bratia Česi, tak strašne radi varia amatéri. A už vôbec nechápem, čo ľudí na tom tak priťahuje, že to pozerajú. Osobne ma vôbec nezaujíma, čo nejaká stará vykopávka doma pizdí v kuchyni, hlavne, že to nemusím koštovať, a nezaujíma ma, čo na to hovorí Kamila. Tááááák terááááz si to spolu zááááááááááámiešaméééééééééééééé ()

Monggol odpad!

všetky recenzie používateľa

Všeobecne je pozoruhodné, že relácie o varení, pečení resp. o žraní a žranici sa stali fetišom komerčných televízií. Jednak to sem prišlo z Ameriky ako každá unwerten kravina, druhak to bude asi tým, že v našej spoločnosti ľudí oslovuje už len žranie, s*anie a je*anie. Pardon za výrazy, ale ono je to tak. Ste (vlastne sme) odpad. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama