Reklama

Reklama

Michael Jackson´s This Is It.

  • Česko Michael Jackson's This Is It (viac)
Trailer 2

V lete 2009 sa mala v Londýne konať séria predstavení Michaela Jacksona s názvom This Is It. 25. júna však fanúšikov i celý svet populárnej hudby šokovala správa, že Kráľ Popu je mŕtvy. Dokument, ktorý vznikol krátko potom, prináša unikátny pohľad do zákulisia vzniku Michaelovej poslednej veľkolepej šou. (STV)

Videá (8)

Trailer 2

Recenzie (546)

robbiee 

všetky recenzie používateľa

[imdb: 7.5/10] | me: Ak by som nevidel na vlastné oči, že ten istý Michael, ktorý sa už dlhé roky neukazoval ani len na verejnosti, nekoncertoval, chodil po vyšetreniach a zákrokoch zrazu tancoval a spieval ako v najlepších rokoch, bavil sa a mal dobrú kondičku, tak by som tomu proste neuveril. Každopádne by sa jednalo o vynikajúci koncert - skvelú show a po tom čo som videl musím povedať, že mi je ľúto, že sa toho Jackson nedožil - zaslúžil by si to, pretože to na čom pracoval - ta šnúra, ktorú plánoval by bola strhujúca a dokument nás týmito prípravami prevádza a ja musím priznať, že je obrovská škoda, že toto nevyšlo ... RIP ()

predators 

všetky recenzie používateľa

Patrně nejčastější slova, která vás ihned po shlédnutí This Is It napadnou, budou škoda, že; kdyby; to by bylo. Bohužel, jak se říká "Na kdyby se nehraje" a my musíme příjmout realitu takovou, jaká je. Bez Michaela! Jeho fanoušci a těm, co se Michaelovy písničky líbí, myslím, mají o hodnocení jasno. Co ale nebídne tento koncert nekoncert nezaujatému divákovi? (a jakože jich moc asi nebude:-)) Je to podívaná, nádherná souhra zpěvu, melodií, tance, světel a je škoda, že ji nikdo nikdy neuvidí živě. Bylo by to jinak, kdyby se nestalo to, co se stalo... Pro mé uši je to však něco neslýchaného... 100% ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa

This is it je "film", ktorý treba vidieť v kine. Až tam si dokážete vychutnať jednotlivé piesne s prepracovanou choreografiou a dokonalým zvukom. Lenže čo sa dá robiť, koncert to stále nie je a bez ovácii publika to nikdy nemôže byť to pravé. Z tohto dôvodu mi tento dokument pripadal o niečo dlhší, ako bol. To sa pri reálnych vystúpeniach nestáva, tam mi nevadí ani trojhodinová stopáž. ()

lesumir odpad!

všetky recenzie používateľa

Naprosto odpadní záležitost. Nuda, nuda, nuda, nuda. Dvě hodiny videoklipů a zpěvu. To jsem si mohl stáhnout někde na netu a splnilo by to stejný účel. A co jsem se vlastně dozvěděl? Že to byl afektovaný člověk mimo realitu a přiteplený perfekcionista. Což jsem vlastně věděl už předtím. ___ Každý se najednou muže z MJ posrat. Ještě v květnu byl každýmu u prdele. Žijeme ve světě populismu. ()

TeeAge

všetky recenzie používateľa

Objektívne sa táto záležitosť hodnotiť nedá, a tak to pre mňa nemá vôbec význam. M.J. je najväčší úkaz v dejinách kultúry - čo sa týka syntézi spevu a tanca. Na druhej strane - tento snímok nie je ani film, ani dokument - je to len zostríhané video pod rúk blízkého spolupracovníka Michaela, ktorý režíruje najlepšie koncerové projekty na svete, ale rozhodne nie s účelom pre plátno. ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (9)

  • V prvý večer premietania filmu Michael Jackson´s This Is It v USA dosiahli tržby z predaja lístkov 2,2 milióna dolárov (1 487 994 eur), čo je pre októbrový utorok historický rekord. Tržby dosiahli túto hranicu ešte pred začiatkom prvého predstavenia o 21:00 pacifického času. (marek.stone)
  • Na pozadí při písni "Smooth Criminal" je napsáno "MJ Air". To mělo být jméno letecké společnosti v nedokončeném 3D závěru koncertu, ve kterém měli Michael a tanečníci nastoupit do letadla a vzlétnout nad publikum. (Polinecka)
  • Film bol uvedený v USA uvedený v 3500 kinách a premietal sa aj v stredu nadránom. (marek.stone)

Reklama

Reklama