Reklama

Reklama

Drišľak nás zabáva

(relácia)
všetky plagáty
Talk-show
Slovensko, 2009, 80 min

Obsahy(1)

Hudebně - zábavný program skupiny Drišľak a jejich hostů. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (9)

Radko

všetky recenzie používateľa

Užívateľ Smok sa snažil vtipne vystihnúť úroveň produktu. Napriek tomu si myslím, že jeho prirovnanie môže uraziť všetky, i tie najnepodarenejšie stužkové. Zaujímavé je, prečo mentálny výplach patrí k profilovej zábave prvého - verejnoprávneho - kanálu STV. Úroveň zábavnosti sa dá porovnať maximálne s kanálom - aj to len s čuchovým zážitkom z neho. Mimochodom program má v názve excplicitne uvedené, že zabáva "nás" všetkých. Skúsil som. Po pár sekundách sa dostavila prudká alergická reakcia. ()

Smok odpad!

všetky recenzie používateľa

Úroveň vtipov, scénok a piesní je priamo zrovnateľná s tou, ktorú ponúkajú budúci maturanti svojim rodičom na stužkových slávnostiach. (12.1.2010) Vysvetlenie: Keďže vidím, že viacerých užívateľov zaujalo moje prirovnanie Dríšľaku ku stužkovým slávnostiam, chcem len dodať, že som hlavne chcel poukázať na neherectvo oboch zmieňovaných, nie navážať sa do maturantov, to by som šiel proti sebe ;-) a je tiež pravda, že vždy keď si pozriem video zo svojej stužkovej, tak sa celkom pobavím, čo sa mi pri Dríšľaku ešte nepodarilo :( ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Drišľak je vychodniarska ľudová kapelka so super vtipmi a originálnmi scénkami. Taká vychodniarska konkurencia Senzusu, len ešte o triedu lepšia... ()

THE_Joko odpad!

všetky recenzie používateľa

porovnávať tieto "scénky" so scénkami budúcich maturantov na stužkovej, je veľmi veľká uražka budúcich maturantov. Tí aspoň dáku maturitu mať možno budu! ()

B.C.B.P. odpad!

všetky recenzie používateľa

„„„„Zábava““““ pre rodiny 40 r. a viac, ktorých paničky sú celé horúce v líčkach po dvoch deci veltlínu a ich kefírové polovice s hereckým umom panelákového obsadenia imitujú nealkoholikov a chodia „„„„tajne““““ kopať polky na balkón. A tu vyrastá ďalšia generácia! ()

Reklama

Reklama