Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mrtví pochodují směrem ke zdi, zatímco se dozvídáme pravdu o Jonovi a jeho původu. Cersei slibuje loajalitu severu a Arya se Sansou zpečetí spojenectví. (KajusaK)

Diskusia

Badmaniak

Badmaniak (hodnotenie, recenzie)

Opravdu nevím, jestli tomu dát 5 hvězd za zpracování a nebo Odpad za rozesrání celého příběhu a logiky. :(
Nakonec jsem zůstal u 4 hvězd.

Příběh sám o sobě má celkem dobré zvraty a umělecky je natočen velmi krásně (snad až opět na krásnou cestičku po zborcení zdi, ale asi jsem si už ze šesté řady zvykl, že je to pro tvůrce normální).
Jen ty teleporty a totální masochismus postav mne udivuje. Všichni se sejdou na místě, které v seriálu nikdy nebylo a kecají tam, aniž by se cokoliv zvrtlo. Aniž by kdokoliv kohokoliv podrazil. Stačilo sestřelit draky, povraždit polovinu postav a bylo by "po válce". Ale ne, to by nemohla být osmá řada.

5 let, co jsem to viděl a opravdu se bojím skouknout znovu řadu poslední. Měl jsem k ní výhrady, ale když vidím, jak se změnil můj názor na konec 6té a celou sedmou řadu, tak mám strach, že si zničím krásný dojem ze seriálu. :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnotenie, recenzie)

Apollyon09

Prostě se tak nějak celou dobu scénárista drželi jisté reálnosti... založené na schopnosti a výkonnosti postav a podobně. 

A jestli teda Kovařík nebyl spíš Svižník.... z nějakou portálovou schopnosti.. tak nejde prostě už jen říct PROTOŽE KOZELNÍK!  

Ale tam těch blbostí je... 7 řada je jimi doslova protkaná. 

Kde se vzala Tolik vody na pláži... Proč se na ně Nemrtví nesesypali jak kobylky jako vždycky při každém útoku hordy atd... 

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

https://www.youtube.com/watch?v=EJZS87Gw89I

 

To už je tento seriál na tom naozaj hodne zúfalo, keď musia vznikať podobné teórie, aby obhájili tie zázračné presuny. A aj keby sme to pripustili, tak to stále nevysvetľuje ako Jamie dobyl Vysokú Záhradu v priebehu 2 minút. Pritom keby sa vyvarovali tých kecov o dvojtýždňových lehotách, tak by nečelili problémom ako je kritika nereálnosti presunov v časopriestore.

na príspevok reagoval Prometheus69

virus10

virus10 (hodnotenie, recenzie)

Mam malý dotaz. Dříve bylo zmíněno, že zeď před nemrtvými chrání nějaké kouzlo, a tak by to kouzlo mělo fungovat i na nemrtvého draka ne? :) Nebo mi něco uniklo?? :D

na príspevok reagoval fantassia, Tom_Lachtan

Uživateľ Milky. zmazal svoj príspevok.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

Tom_Lachtan

No ja len že, ak bu trvalo roztaviť 300 metrov ľadu a kameňa za 30 sekúnd, tak potom neviem ako na tom bude Zimohrad. A oni o tom chcú točiť 6 90 minútových epizód. :D

na príspevok reagoval darthvader77

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

Myslím, že je to jednoznačné, ako to skončí. John je právoplatný dedič železného trónu a spojenie Ľadu a Ohňa o ktorom básnila Melissandra, len sa zas netrafila o jednu generáciu. John je aj Azor-Ahai a aby ukul svojho Svetlonoša bude musieť zabiť svoju milovanú, tj. Daenerys.

Takže to bude následne, D + J vytiahnú na NK, NK bude hádzať šípy a zostrelí D z neba. Z D sa stane nemŕtva a J ju zabije, čím ukuje svoj zázračný meč, ktorým zabije NK. Armáda mŕtvych padne, všetci sa postavia proti C a J sa stane novým kráľom W. The End.

na príspevok reagoval fantassia

Apollyon09

Apollyon09 (hodnotenie, recenzie)

Všetci uvádzali, že to bude mať až 83 minút, na CSFD vidím 1:19, ale na HBO mám teda 1:16:36.

Asi sa rozhodli urýchliť aj útok chodcov na Zeď, keďže jednéému dráčikovi trvalo približne 30 sekúnd kým ju celú roztavil na sračky. A pritom som si myslel, že Zeď bola aj z kameňa, ale to je vedľajšie.

Som naozaj zvedavý o čom bude 8 séria a ako chcú odraziť milión nemrtvých a Lich Kinga a Drakovi, ktorí k tomu ešte hádže ľadové oštepy na dva kilometre.

No a malíček bol jednoznačný už od začiatku série. Ten sa tam iba povaľoval a nie a nie umrieť. Ale teda, tá postava si zaslúžila niečo viac, no nakoniec ma nudil už tak, že som bol rád, že to bolo také rýchle.

na príspevok reagoval Karlas, Tom_Lachtan

Reklama

Reklama