Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se setkává s Theonem, zatímco Daenerys útočí na Lannistery. Arya přijíždí na Zimohrad, kde se setkává se Sansou a Branem. (KajusaK)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (76)

GejmronCZ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Drakáris! No doháje, mám nový oblíbený slovo. Bombaaaaa! Neuvěřitelná dechberoucí a žhnoucí podívaná v bitvě, které naprosto jasně dominuje naše ohnivzdorná blondska Daenerys! Zcela upřímě se musim přiznat, že jsem z toho skoro s*****l. (Raději vycenzurováno pro mladší diváky, protože mi je jasný, že si tohle středověký fantasy porno nenecháte ujít.) ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

4,5* tak toto už hej, toto bola pecka. Prvá polovica nemastná neslaná strategická odrhovačka (nie zase až tak úplne nudná) sa však rýchlo presunula na frontu kde sa pár Lanisterovských cínových vojačikov pustilo do bitky s celým khalasarom a drakom. To bolo peklo!!! efekty boli fantastické, lepšie ako mnohé iné komerčné hollywoodske trháky. Fakt, čo sa týka tohoto, dole klobúkom. ()

Reklama

0verseer 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nasledujú spoilery! Konečne sme dostali poriadnu bitku a nemuseli sme našťastie čakať ani na posledné diely série. Daenerys sa síce dokázala transportovať s Dothrakmi z Dragonstone na trasu Highgarden->King's Landing až neuveriteľne rýchlo a následne spálila zásoby jedla, ktoré si mohla nechať, ale čert to ber. Samo o sebe to bolo samozrejme skvelé, pri Jaimeho záverečnom nájazde a Bronnovej protivdušnej obrane tuhla krv v žilách. Priznávam, že som im obom fandil. Valar Morghulis, ale hentých dvoch chlápikov chcem v seriáli vidieť čo najdlhšie. Každopádne hviezda dole za vyššie uvedené škuliny v scenári. ()

filmsim 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

A to jsem si myslel, že minulá epizoda byla mimořádná. V tomhle díle skvěle funguje znovu shledání postav na severu v pomalém dialogovém tempu, stejně tak koketování na Dračím kameni a pak epizoda z nenadání spadne do vod velkolepé nabušené bitvy, o které se mi v tomhle seriálu snad ani nezdálo. Mrazení v zádech a husí kůže i hodinu po epizodě. Takhle vypadá epická a výjimečná Hra o trůny, která se ve své předposlední sezóně rozjíždí na plné obrátky. 9.5/10 ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zhutnenie deja na len 3 (4) dôležité miesta pre mňa vôbec nie je problém. To, že George R. R. "kill only for pleasure" Martin nestíha dopísať knihy skôr, ako sa začína točiť séria, mi nevadí. Dej síce neobsahuje žiadne nové postavy, ale vzhľadom na to, že ide o poslednú sériu, to nemôže nikomu vadiť. Dej sa potrebuje uzatvoriť, preto sa žiadne nové dejové linky netvoria a dochádza častejšie k dramatickým stretom (bitkám). No tieto strety sú plné napínavých momentov vzťahujúcim sa k starostlivo budovaným postavám (a je jedno, či sa budoval charakter, dejová linka postavy, alebo len hype) a funguje to. Najmä pre milovníkov istej ambivalentnej postavy sa epizóda skončí dychberúcim záberom. Každý fanúšik má byť prečo spokojný a kritik si už niečo nájde. ()

Galéria (60)

Zaujímavosti (6)

  • Je vidět, že Dothrakové nosí kousky lannisterského brnění z jejich vítězství v Tumbletonu. Jeden voják je viděn s paldronem lannisterského velitele, další jsou viděni s výstuhami na pažích a někteří s ozdobnými lvími brožemi. (mikki089)
  • Poprvé se v sérii objevuje Dračí jáma, aréna postavená několik století zpátky s cílem „ustájit“ draky rodu Targaryenů. (mikki089)
  • Bronn (Jerome Flynn) nezůstává na schůzce a opouští Dračí jámu těsně předtím, než dorazí Cersei (Lena Headey). Flynn a Headey spolu kdysi randili a jejich rozchod byl údajně problematický – proto bylo v jejich smlouvách, že nikdy nebudou na place ve stejnou dobu. (mikki089)

Reklama

Reklama